Δωρεάν βιβλίο με το eirinika: Κερδίστε το υπέροχο παιδικό παραμύθι "Το κόκκινο σκουφάκι" του Agostino Traini

Διεκδικήστε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Το κόκκινο σκουφάκι" του Agostino Traini, προσφορά των εκδόσεων Παπαδόπουλος. Για να πάρετε μέρος στείλτε mail με τα πλήρη στοιχεία σας(Όνομα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) και την ένδειξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση eirinika.contest@gmail.com.

 

 

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα κοριτσάκι με ένα πανέμορφο κόκκινο καπέλο, μια ατρόμητη γιαγιά που είχε αρπάξει ένα γερό κρύωμα κι ένας λύκος πολύ ερωτευμένος που έκανε τα πάντα για να κερδίσει την αγάπη μιας όμορφης λύκαινας! Κι έτσι έβαλε στο μάτι το κόκκινο σκουφάκι...   

 

Αντλώντας έμπνευση από ένα κλασικό παραμύθι, ο Agostino Traini δημιούργησε μία ιστορία με πολύ ανατρεπτικούς χαρακτήρες και πραγματικά χαρούμενο φινάλε. Το αστείο και απλά γραμμένο κείμενο, μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για συζήτηση με τα παιδιά σχετικά με τα στερεότυπα και τα αληθινά κίνητρα για τις πράξεις των ανθρώπων. 

Ο συγγραφέας – εικονογράφος

Ο Agostino Traini γεννήθηκε στη Ρώμη το 1961. Εκτός από εικονογραφήσεις βιβλίων κάνει και αποτυπώματα σε υφάσματα, έπιπλα και ξύλινα αντικείμενα. Σχεδιάζει επίσης επιτραπέζια παιχνίδια και χαρτονένια βιβλία για πολύ μικρά παιδιά. Το πρώτο του βιβλίο εκδόθηκε στη Γερμανία το 1993 κι έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς εκδοτικούς οίκους στην Ευρώπη. Πολλά από τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί στην Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Ιαπωνία, Ουγγαρία, Ρωσία και σε πολλές άλλες χώρες. To 2007 κέρδισε το Illustration Award Fantasia. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ