Η νέα σειρά «Billions» με τους Πολ Τζιαμάτι-Ντέμιαν Λούις έρχεται αποκλειστικά στον OTE TV

Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα και πρώτη προβολή την πολυαναμενόμενη νέα δραματική σειρά Billions του SHOWTIME®, με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Πολ Τζιαμάτι-Ντέμιαν Λούις.

 Η σειρά, που διανέμει το CBS Studios International, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 23.00, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 4HD.   

 

Ο Πολ Τζιαμάτι (υποψήφιος για Όσκαρ, βραβευμένος με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα) και ο Ντέμιαν Λιούις (βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα), πρωταγωνιστούν στην πρωτότυπη δραματική σειρά του SHOWTIME Billions, για το κυνήγι του αμερικάνικου ονείρου.

Ο κόσμος του πλούτου, της επιρροής και της διαφθοράς παίρνουν σάρκα και οστά στο πρόσωπο δύο φιλόδοξων, ανταγωνιστικών χαρακτήρων: του σκληροτράχηλου, γαλαζοαίματου και πολιτικά δικτυωμένου εισαγγελέα των ΗΠΑ Τσακ Ρόουντς (Τζιαμάτι) και του ευφυούς, καιροσκόπου δισεκατομμυριούχου βασιλιά των αμερικανικών hedge funds, Μπόμπι «Axe» Άξελροντ (Λιούις).

 

Ο «Axe» θέλει να κερδίζει με κάθε κόστος, αλλά ο Τσακ κάνει τα πάντα προκειμένου να πληρώσει ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος για τα εγκλήματά του. Οι δυο άντρες εμπλέκονται σε έναν πόλεμο υψηλών στοιχημάτων και ανακαλύπτουν το τίμημα της εξουσίας.

Το Billions κινείται αφηγηματικά ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή των δύο ανδρών. Η Μάγκι Σιφ, ως Γουέντι Ρόουντς, υποδύεται την έξυπνη, φιλόδοξη σύζυγο του Τσακ που ταλαντεύεται μεταξύ των πεποιθήσεων του συζύγου της και τον επαγγελματικό της ρόλο ως μέλος του στενού κύκλου του «Axe».

Η Μαλίν Άκερμαν, ως Λάρα Άξελρον, υποδύεται την αφοσιωμένη, πανούργα σύζυγο του «Axe». Στη σειρά πρωταγωνιστούν ακόμη ο Τόμπι Λέοναρντ Μουρ (Daredevil), ο Ντέιβιντ Κόσταμπιλ (Breaking Bad) και η Κόντολα Ράσαντ (Money Monster).

Τη δημιουργία, το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς υπογράφουν οι  Μπράιαν Κόπελμαν και Ντέιβιντ Λεβίν (Ocean's Eleven, Runner Runner). Στη δημιουργία και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς συμμετείχε και ο Άντριου Ρος Σόρκιν (Too Big To Fail).

Ο 1ος κύκλος του Billions αποτελείται από 12 επεισόδια, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η σειρά ανανεώθηκε και για 2ο κύκλο, που θα προβληθεί αποκλειστικά στον OTE TV. Το Billions διανέμεται σε όλο τον κόσμο από το CBS Studios International.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ