To eirinika αγαπάει το βιβλίο: Κερδίστε τα "Ερωτήματα περί ζωής" του συγγραφέα των bestseller Ρολφ Ντοµπέλλι

Διεκδικήστε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Ερωτήματα περί ζωής" του Ρολφ Ντοµπέλλι, προσφορά των εκδόσεων Πατάκη. Για να πάρετε μέρος στείλτε mail με τα πλήρη στοιχεία σας(Όνομα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) και την ένδειξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση eirinika.contest@gmail.com.

 

Η ζωή είναι γεµάτη ερωτήµατα. Πώς θα τα απαντούσατε;

Στο βιβλίο αυτό ο Ρολφ  Ντοµπέλλι, o συγγραφέας των παγκόσµιων µπεστ σέλερ Η τέχνη της καθαρής σκέψης και Η τέχνη της πρακτικής σκέψης, συγκεντρώνει τα βασικά ερωτήµατα που ο ίδιος θέτει στη ζωή του και στον εαυτό του: ερωτήµατα που άλλοτε σε κάνουν να γελάς δυνατά κι άλλοτε σε εκπλήσσουν, ερωτήµατα που σου ανοίγουν παράθυρα σε ξεχασµένες περιοχές της ψυχής, ερωτήµατα που γεννούν άλλα ερωτήµατα.

 

Η ευτυχία, η αγάπη, ο έρωτας, η επιτυχία, η ηλικία, η θρησκεία, η απώλεια, αλλά και τα πιο απλά συστατικά της καθηµερινής ζωής όλων µας...

 

Ο Ρολφ Ντοµπέλλι γεννήθηκε  στη Λουκέρνη της Ελβετίας  το 1966 και σπούδασε φιλοσοφία στο Ζανκτ Γκάλλεν.  

 

Τα ζητήµατα που τον απασχολούν  είναι το νόηµα της επιτυχίας  και ο ρόλος του τυχαίου στον κόσµο των επιχειρήσεων και στη ζωή. Η Τέχνη της καθαρής σκέψης (Εκδόσεις Πατάκη, 2013) κυκλοφόρησε στα γερµανικά το 2011 µε εξαιρετική επιτυχία και µεταφράστηκε σε 35 γλώσσες.

 

Ακολούθησε, το 2012,  η Τέχνη της πρακτικής σκέψης  (Εκδόσεις Πατάκη, 2014), που αναδείχτηκε πρώτο σε πωλήσεις βιβλίο της χρονιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ