Ποια είναι τα μεγαλύτερα ψέματα των αντρών; Μάθε τα όλα εδώ & τώρα

Όλοι οι άνθρωποι λέμε ψέματα. Από εκείνα τα μικρά και αθώα, που δεν κάνουν κακό σε κανέναν, μέχρι και τα τεράστια, επικίνδυνα, που μας αναγκάζουν να λέμε όλο και περισσότερα ψέματα. 

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν είναι αναμάρτητος όταν μιλάμε για ψέματα. Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε για τους άντρες, και για όλα τα ψέματα που λένε στις γυναίκες της ζωής τους. 

Δηλώνουμε υπεύθυνα πως αυτό το κείμενο γράφτηκε καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς, και όχι για να ταΐσει την παράνοια κανενός. Εμείς δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τις άκρως μυστικές πληροφορίες που θα σου παρέχουμε, λένε με χιούμορ οι συντάκτες του  in2life.

Φυσικά και δεν βλέπω σεξουαλικά τις φίλες σου!
Φυσικά και δεν θα παραδεχόμασταν ποτέ μπροστά σου ότι οι φίλες σου μπορεί να είναι εξίσου (ή και πιο) ωραίες, και φυσικά δεν έχει τύχει ποτέ να τις φαντασιωθούμε. Ποτέ δεν πέρασε από το κεφάλι μας η σκέψη να σου ζητήσουμε να κάνουμε τρίο, και επ’ ουδενί δεν έχουμε συζητήσει με τους κολλητούς μας για το στήθος της δικής σου κολλητής. Ναι, ξέρεις για ποια απ’ όλες (δεν) μιλάμε.

Δεν είχα σήμα/μπαταρία!
Δεν είχα καν το κινητό μου μαζί, για την ακρίβεια, το είχα ξεχάσει στην τσέπη του μπουφάν, που ήταν στο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο τρία τετράγωνα μακριά! Και την φωτογραφία στο Instagram, ρωτάς; Προφανώς την ανέβασα από το κινητό κάποιου άλλου. Όχι, φυσικά και ήθελα να σου μιλήσω, απλά δεν μπορούσα.

Όχι, σου πάει τέλεια!
Αυτό μπαίνει στην κατηγορία με τα αθώα ψέματα, σωστά; Δηλαδή, μπορεί να μας ρωτήσεις αν έβαλες κιλά, ή αν σου ταιριάζει ένα ρούχο, ή μια αλλαγή στα μαλλιά. Γιατί να σου χαλάσουμε την ημέρα; Το σημαντικό είναι να νιώθεις εσύ τέλεια. Αν το καλοσκεφτείς, αυτό το ψέμα μας κάνει λιγάκι αγίους. Όχι; Καλά. 

Φυσικά και ξέρω να μαγειρεύω
Τα κολλημένα μακαρόνια είναι φαγητό. Όπως και τα τοστ. 

Είναι 18 πόντοι
Σχεδόν ποτέ δεν είναι 18 πόντοι. Αλλά σχεδόν ποτέ δεν πρόκειται να το δεις σε πλήρως φωτισμένο περιβάλλον, και θα κρύψουμε κάθε χάρακα μέσα στο σπίτι, οπότε εμπιστεύσου μας, αυτό που βλέπεις είναι 18.

Δεν ψάχνω για σεξ
Εντάξει, εδώ θα μιλήσουμε σκληρά, επειδή αυτό είναι από τα χειρότερα πράγματα που ακούγονται. Αγαπητή αναγνώστρια, αν κάποιος φτάσει στο σημείο να σου πει ότι δεν ψάχνει για σεξ, τότε το σεξ είναι το μόνο πράγμα που θέλει από ‘σένα, και θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει. Μην του κάνεις την χάρη. Μερικές φορές χρειάζεται και λίγη αξιοπρέπεια.

Αυτό ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου
Εντάξει. Μπορεί και να το εννοούμε. Αλλά τις περισσότερες φορές δεν το εννοούμε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ