Μadonna, Obama, Katy Perry & Nasa αποχαιρετούν τον Prince: Οι συγκινητικές αναρτήσεις

Με μια φωτογραφία στο Instagram αποχαιρέτησε τον Prince η Μαντόνα, λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του.

«Άλλαξε τον κόσμο!!» έγραψε. «Ένας πραγματικός οραματιστής. Τι απώλεια. Είμαι συντετριμμένη», έγραψε η βασίλισσα της ποπ, προσθέτοντας έναν στίχο από το ντουέτο που είχαν γράψει και τραγουδήσει το 1989 στο άλμπουμ «Like a Prayer».


 

Πέρα από τη Μαντόνα, πολλοί καλλιτέχνες και φίλοι του Prince εξέφρασαν τη λύπη τους μέσα από τα social media αποχαιρετώντας τον με τον δικό τους τρόπο.

«Ο μουσικός μου αδελφός... Ο φίλος μου... Αυτός που μου έδειξε τις δυνατότητες μέσα μου, άλλαξε τα πάντα, και κράτησε την ακεραιότητα του μέχρι το τέλος έφυγε. Είμαι πληγωμένος», σημείωσε ο Λένι Κράβιτς.

«Σήμερα είναι χειρότερη ημέρα. Prince R.I.P. Κλαίω!», «τιτίβισε» ο Boy George.

«Αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπούσα. Πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να το κατανοήσω, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Ο παράδεισος είναι δικό σου», έγραψε ο MC Hammer.

 

«Και κάπως έτσι... ο κόσμος έχασε αρκετή από τη μαγεία του. Αναπαύσου εν ειρήνη Prince. Ευχαριστούμε που μας έδωσες τόσα πολλά...», είπε η Κέιτι Πέρι, μέσω Twitter.

«Το καλύτερο live, που είδα ποτέ. Ιδιοφυής, ποιητής, σέξι. RIP Prince», Ράσελ Κρόου.

«Είμαι συντετριμμένος. Τα βρετανικά Μέσα λένε πως είναι νεκρός?! Αλήθεια!?! Μεγάλη απώλεια για όλους μας! Τι ιδιοφυΐα! Είμαι άφωνος», δήλωσε ο Σάμιουελ Τζάκσον.

«Μου λείπει ο αδελφός μου. Ο Prince ήταν αστείος. Σπουδαία αίσθηση του χιούμορ.», έγραψε ο Σπαίκ Λι.

Η NASA είπε το δικό της αντίο στον Prince, αφιερώνοντάς του ένα μοβ νεφέλωμα.

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε τον Prince και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

«Σήμερα, ο κόσμος έχασε έναν είδωλο. Η Μισέλ και εγώ, μαζί με  εκατομμύρια θαυμαστών, πενθούμε τον ξαφνικό θάνατο του Prince. Πολλοί λίγοι καλλιτέχνες επηρέασαν τον ήχο και την πορεία της μουσικής τόσο βαθιά ή άγγιξαν τόσους πολλούς ανθρώπους με το ταλέντο τους όσο ο Prince. Ως ένας από τους πιο προικισμένους και ταλαντούχους μουσικούς της εποχής μας, ο Prince τα έκανε όλα. Funk. R&B. Rock and roll. Ήταν ένας δεξιοτέχνης σολίστας, λαμπρός αρχηγός συγκροτήματος, καθώς και ένας σπουδαίος ερμηνευτής.

''Ενα ισχυρό πνεύμα υπερβαίνει όλους τους κανόνες''-είπε κάποτε ο Prince- και κανένα άλλο πνεύμα δεν ήταν πιο ισχυρό, πιο τολμηρό και πιο δημιουργικό από αυτόν. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του, το συγκρότημά του, και όσους τον αγάπησαν».

Σε επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του προχώρησε και ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή.

«Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνω ότι ο θρυλικός ερμηνευτής, ''Prince'', Rogers Nelson, πέθανε στην κατοικία του στο Paisley Park, σήμερα το πρωί σε ηλικία 57 ετών. Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες ως προς την αιτία του θανάτου του αυτή τη στιγμή» κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ