Απίθανες εικόνες από τον επίγειο παράδεισο της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ στην Κέρκυρα

Η πολυτέλεια είναι ευδιάκριτη σε όλους τους χώρους της βίλας, με το σκηνικό να θυμίζει «χίλιες και μία νύχτες», με τα εντυπωσιακά βιτρό και τις χρυσές λεπτομέρειες να «κλέβουν» την παράσταση.

Οπως αναφέρει η Real News, το πρώην ξενοδοχείο είχε 60 δωμάτια, τα οποία μετά τις εντατικές εργασίες έγιναν 16, ώστε να υπάρχει άνεση σε κάθε χώρο.

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ λατρεύει τα ελληνικά νησιά και ειδικά του Ιονίου και δεν σταματά να το επιβεβαιώνει κάθε καλοκαίρι, με τη θαλαμηγό «Katara» να βρίσκεται στις ελληνικές θάλασσες.

Ποιος είναι ο ζάπλουτος σεΐχης που λατρεύει το Ιόνιο

Ο σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί, ο οποίος έχει παραδώσει από το 2013 τα ηνία της χώρας του στον γιο του Ταμίμ, πρωτοστάτησε σε πραξικόπημα ανατροπής του πατέρα του, όταν αυτός απουσίαζε στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας.

Η επίσημη στέψη του ως Εμίρη του Κατάρ έγινε στις 20 Ιουνίου του 2000.

Ο σεΐχης Χαμάντ θεωρείται ένας εκ των προοδευτικότερων αράβων ηγετών και έχει αναθέσει στη δεύτερη από τις τρεις συζύγους του Σεϊκα Μοζάχ αρμοδιότητες για την εκπαίδευση και τα δικαιώματα των παιδιών.

Σε αντίθεση με άλλες συζύγους ηγετών χωρών της Μέσης Ανατολής, η Σεΐκα Μοζάχ αρέσκεται να συμμετέχει ενεργά στα κοινά της χώρας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κατάρ το 1986 με πτυχίο στην Κοινωνιολογία. Παντρεύτηκε τον Εμίρη το 1977 σε ηλικία 18 ετών.

Μάλιστα, το περιοδικό «Forbes» την έχει ανακηρύξει μια από τις 80 ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο και είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο και για την αδυναμία της στην υψηλή μόδα.

Η Σεΐκα Μοζάχ φωτογραφίζεται συχνά στο πλάι του συζύγου της, αφού τον συνοδεύει στις περισσότερες επισκέψεις του.

 

Αθλητής παλαιότερα ο ίδιος και δύτης, έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο Κατάρ και από τις βασικότερες φιλοδοξίες του είναι να κερδίσει ένας αθλητής από το κράτος του Ολυμπιακό μετάλιο. Για τους σκοπούς αυτούς έχει ενθαρρύνει τη διοργάνωση πολλών διεθνών αθλητικών γεγονότων στη χώρα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ