Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πάνος Καρβούνης: Το αντίδωρο του 'κόφτη' δαπανών θα είναι η ελάφρυνση του χρέους

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της διαπραγμάτευσης, "βλέπει" ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα. Μιλώντας στην Τρόικα του 9,84, τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνολικό πακέτο χωρίς ελάφρυνση του χρέους
 

Κοντά σε τελική συμφωνία είναι Ελλάδα και δανειστές, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Πάνο Καρβούνη.

Σε δηλώσεις του στην "Τρόικα" του 98.4, ο κ. Καρβούνης σημείωσε ότι "δεν θα μπορέσει να υπάρξει ένα πακέτο συνολικό χωρίς ελάφρυνση του χρέους και γι' αυτό το λόγο μιλάμε γι' αυτόν τον αυτόματο "κόφτη" που θα συρρικνώνει τα έξοδα και θα μεγιστοποιεί τα έσοδα εάν η Ελλάδα εξωκείλει των δημοσίων στόχων".

Ο κ. Καρβούνης σημείωσε ότι το αντίδωρο του "κόφτη" δαπανών, θα είναι η ελάφρυνση του χρέους.
Αναφερόμενος στο πότε θα έχουμε τέλος στο θρίλερ της διαπραγμάτευσης, ο κ. Καρβούνης σημείωσε ότι είναι δύσκολο να διακινδυνεύσει κανείς την ακριβή ημερομηνία που θα κλείσει το πακέτο.
"Έχουμε eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα και τακτικό eurogroup, μέσα στο Μάιο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούν να κλείσουν τα θέματα μέσα στο Μάιο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ