Η ιστορία θέλησης της 31χρονης Sarah: Απογοητεύτηκε με φωτό της ως χοντρούλα & έχασε 40 κιλά

Η 31χρονη Sarah Reynolds από το Οντάριο του Καναδά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα του πόσο μπορεί να αλλάξει η εμφάνιση κάποιου ανθρώπου μετά την απώλεια πολλών κιλών.

Η μητέρα τριών παιδιών ξεπέρασε τα 100 κιλά μετά την τρίτη γέννα. Η ίδια παραδέχεται, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, ότι ήταν «εθισμένη» στο γρήγορο και πρόχειρο φαγητό και... αφυπνίστηκε μετά από μια φωτογραφία στο Facebook στην οποία την πρόσθεσαν με ετικέτα. Η γωνία της λήψης, δεν ήταν τόσο κολακευτική, με αποτέλεσμα η γυναίκα όχι μόνο να αφαιρέσει την ετικέτα για να «λύσει» προσωρινά το πρόβλημα, αλλά αποφάσισε να αλλάξει οριστικά το σώμα της και να το επαναφέρει στα φυσιολογικά κιλά της.

Αποφάσισε να συνδυάσει την καθημερινή φροντίδα των παιδιών της με προπονήσεις και ασκήσεις και έχασε σχεδόν 40 κιλά μοιάζοντας πλέον άλλος άνθρωπος.

Μια δεκαετία μετά το πρώτο της παιδί, η 31χρονη δηλώνει ότι μετά την απώλεια των κιλών αισθάνεται πολύ νεότερη, νιώθει ότι έχει γίνει πιο δραστήρια μαμά και έχει περισσότερη ενέργεια. «Όταν είδα τη φωτογραφία στο Facebook, ένιωσα αμήχανα. Επιπλέον σοκαρίστηκα γιατί είχα μια εικόνα που δεν ήταν στο δικό μου μυαλό για το πώς είναι ο εαυτός μου. Ήμουν χειρότερα απ’ ό,τι είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να πιστέψει. Έχω κάνει... αυτοδιάγνωση ότι ήμουν εθισμένη να τρώω συνέχεια.

Είχα μια συντριπτική ανάγκη και επιθυμία να τρώω» λέει η ίδια και αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε να ασκείται για 30 λεπτά την ημέρα και έβαλε στη διατροφή της κυρίως φρούτα και λαχανικά. Μετά την αρχική απώλεια βάρους σε διάστημα τριών ετών αύξησε τα βάρη τα οποία είχε εντάξει στην γυμναστική της για να δυναμώσει περισσότερο. Η Sarah η οποία έχει τρία παιδιά ηλικίας 10, 8 και 6 ετών παραδέχτηκε ότι η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη ιδιαίτερα λόγω της παρουσίας των μικρών της.

«Από τη στιγμή που ξεκίνησα τη διατροφή και την άσκηση μετά τα παιδιά, δεν είχα άλλη επιλογή από το να τα κάνω μέρος της διαδρομής μου. Με παρακολουθούσαν να ασκούμαι και έψαχναν στις ετικέτες των τροφίμων πληροφορίες που ήθελα. Αλλά είναι δύσκολο καθώς δεν έχεις ούτως ή άλλως ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά σου» αναφέρει η ίδια αλλά αποκαλύπτει ότι τα κατάφερε και μάλιστα με επιτυχία. Αυτό που θέλει να κάνει είναι να δώσει ένα μήνυμα στις μητέρες ότι μπορούν να είναι υγιείς και να δίνουν το παράδειγμα στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ