Υπερπολυτελές γιοτ που διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού - Δείτε εικόνες

Το να μένετε στη θάλασσα θα μπορούσε πλέον να γίνει πολύ πιο φιλόξενο και κομψό αν η παρακάτω ιδέα γίνει κάποτε πραγματικότητα.
 

Ονομάζεται «το γιοτ σας, το σπίτι σας» και αυτό το σκάφος θα μπορούσε να είναι το απόλυτο πλωτό σπίτι για όσους θέλουν να απολαμβάνουν όλη μέρα τη θάλασσα.

Συνδυάζει όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού και μια πολυτελή εμπειρία ιστιοπλοΐας σε ένα σύγχρονο σκάφος που διαθέτει κομψή σχεδίαση και τεχνολογία για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.


Σχεδιασμένο από τον Ρώσο Maxim Zhivov,
το σκάφος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη κατοικία ή ένα σπίτι διακοπών, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Έχει ένα εξωτερικό στρώμα ηλιακών πάνελ που συλλαμβάνει την ενέργεια του ήλιου, η οποία χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει τα πάντα επί του σκάφους.
Η ανοιχτή πρύμνη μοιάζει με το πίσω μέρος ενός σπιτιού, με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ένα μικρό μπαλκόνι έξω από ένα υπνοδωμάτιο, κήπο και ένα σαλόνι.

Το σκάφος διαθέτει επίσης ένα επεκτάσιμο κάλυμμα για να παρέχει σκιά ή προστασία από τη βροχή και χώρο ηλιοθεραπείας με ξαπλώστρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ