Θρήνος στον Βόλο: 19χρονος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο - Γιατί δεν μπόρεσε να βοηθήσει άμεσα το ΕΚΑΒ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νέας Ιωνίας Βόλου από το θάνατο ενός 19χρονου την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε προαύλιο σχολείου.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο άτυχος Κωνσταντίνος Λύκας έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στο προαύλιο των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων, απέναντι από το πρώην δημαρχείο Νέας Ιωνίας.

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο taxydromos.gr ο 19χρονος αισθάνθηκε ένα πόνο ίσως στην καρδιά και σταμάτησε να τρέχει. «Περπατούσε στη συνέχεια και προσπάθησε να πιάσει την μπάλα. Δεν τα κατάφερε, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε» συμπλήρωσε.

Ακολούθησε πανικός με τους μαθητές να καλούν σε βοήθεια και τον 14χρονο αδερφό του άτυχου Κωνσταντίνου να ειδοποιεί τους γονείς του. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ έσπευσε ταχύτατα πλην όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στα επόμενα λεπτά αγωνίας οι γονείς των παιδιών, οι καταστηματάρχες και τα ίδια τα παιδιά σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν τους πυροσβέστες που προσπαθούσαν να κόψουν το λουκέτο.

Ο 19χρονος παρελήφθη χωρίς αισθήσεις και διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Δυστυχώς, όμως, ο άτυχος νέος δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών.

Ο άτυχος νέος φοιτούσε σε Επαγγελματικό Λύκειο και φέτος τελείωνε το σχολείο. Σκόπευε να γίνει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Πηγή: www.taxydromos.gr/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ