Αποκλ. Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, διάσημη διαιτολόγος μιλάει για το ''Spring Women detox diet'' - Αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα τώρα!

Το πρόγραμμα ''Spring Women detox diet'' αποτελεί μέρος των προγραμμάτων προαγωγής Υγείας Ευρωστία και συγκεκριμένα του προγράμματος “Mind & Body Healing for Women” όπου έχει πραγματοποιήσει μια σειρά βιωματικών εργαστηρίων: «Στρες και τοξική διατροφή» , «Γυναίκα και συναισθηματική σίτιση» ,«Εμμηνόπαυση ,άσκηση & διατροφή», «Beau-tea tips & herbs», «Εργαστήρια υγιεινής μαγειρικής».

Το Spring Women detox diet έχει την φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης .Εμείς πιστεύουμε στην αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα : Οργανικό –Ψυχικό – Πνευματικό.

Η άνοιξη , η εποχή της δημιουργίας , μας προσφέρει απλόχερα τα χρώματα της ανανέωσης και της λάμψης. Είναι η εποχή να αποβάλλουμε όλες τις διατροφικές τοξίνες, τις τοξικές συνήθειες του χειμώνα και να τονώσουμε το σώμα και το πνεύμα μας.

Γι αυτό και παρουσιάζουμε ένα δομημένο προγραμματισμό και τρόπο οργάνωσης της καθημερινής ρουτίνας για κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει μια αλλαγή και να απαλλαγεί από τα δυσάρεστα σωματικά συμπτώματα που ροκανίζουν την ενέργειά της και υποσκάπτουν την υγεία της.

Θα παρουσιάσουμε βιωματικά όλες τις επιστημονικές μεθόδους, επιλεγμένες τεχνικές, και στοχευμένη διατροφική παρέμβαση για να ρυθμίσουμε τη λειτουργία των ορμονών , τον μεταβολισμό , να μειώσουμε την φλεγμονή μέσα στο σώμα και να διαχειριστούμε το στρες.

Τις τεχνικές και το πρόγραμμα μπορεί κάθε γυναίκα να χρησιμοποιήσει και μαζί με τη βοήθεια της επιστημονικής ομάδας να πάρει τις εξατομικευμένες οδηγίες.

Που πραγματοποιείται ;

Στον αρμονικό χώρο του Μουσείου Βορρέ που συνδυάζει τη χαλάρωση με την ψυχική ηρεμία, αξιοποιούμε τη δύναμη της φύσης προς όφελος της σωματικής και πνευματικής μας ανάτασης.

Σε ποιους απευθύνεται; Σε όλες τις γυναίκες

Τι περιλαμβάνει;

-Το διαιτολόγιο της αποτοξίνωσης σε 4 επίπεδα μαζί με μηνιαίο πρόγραμμα διαχείρισης βάρους.

-Ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συνταγές με συνδυασμούς από φυτικά βότανα και ανθοϊάματα

-Πρόγραμμα με πράσινους χυμούς λαχανικών για : 1.βελτίωση της μνήμης ,2. απελευθέρωση στρες ,3.αύξηση της ενέργειας και 4.σωστή πέψη.

- Επίδειξη Detox ασκήσων για ρύθμιση των ορμονών και ενεργοποίηση του μεταβολισμού.

-Επίδειξη τεχνικής “mindful eating”

-Πρόγραμμα Ηχοθεραπείας για βαθιά χαλάρωση ,μέσα από τη θεραπευτική δύναμη των μουσικών οργάνων Γκόνγκ.

Τα πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με επιστημονική μεθοδολογία από τη Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διατροφολόγο - Επιστήμων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Η επιστημονική και συμβουλευτική ομάδα: Δρ. Λίζα Βάρβογλη Ψυχολόγος Ψυχοθεραπεύτρια, Κατερίνα Νταλαμάγκα MBA,MSc Mindfulness Coach, Αφροδίτη Λυγούρα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής MSc ,Ayurvedic Yoga Specialist.

* Δηλώσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα στο τηλέφωνο 2106827284 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info-health@evrostia.com ή συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής http://goo.gl/forms/mRre4WqXzs.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.evrostia-health.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ