Γιαγιά 64 ετών βρήκε το ελιξήριο της νεότητας - Ο χρόνος δεν την αγγίζει: Φώτο

Μπορεί για αιώνες να ψάχνουμε για το ελιξήριο της νεότητας, μπορεί να έχουν γραφεί δεκάδες ιστορίες για την αιώνια νεότητα, όμως όλα όσα χρειάζεστε δεν είναι ο Μεφιστοφελής σας αλλά η επιμονή και η συνέχεια στο να διατηρήσετε το σώμα σας νεανικό. Και ίσως κάποιο μαγικό άγγιγμα από την γονιδιακή σας νεράιδα.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την κυρία των φωτογραφιών. Πρόκειται για την Wendy Ida, συγγραφέα, ειδικό στην γυμναστική, τηλεοπτική παρουσιάστρια και πολλά ακόμα άλλα. Η οποία όπως φαίνεται μέσα από την γυμναστική -και την γεμάτη ζωή θα προσθέταμε- έχει καταφέρει να ξεγελάσει τον χρόνο. 

Για την ακρίβεια έχει καταφέρει να ξεγελάσει 6,5 δεκαετίες ζωής, καθώς όπως αποκαλύπτει η ίδια βρίσκεται ήδη στο 64ο έτος της ηλικίας της! Ναι, τόσα ακριβώς, και αν χρειάζεται να κοιτάξετε και δεύτερη φορά τις φωτογραφίες, κάντε το ελεύθερα.

Η ίδια δηλώνει στο Metro, ότι έχει καταφέρει να έχει το σώμα μιας τριαντάρας, κάνοντας γυμναστική και διατηρώντας ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τις υπερβολές και παραμένοντας προσηλωμένη στον στόχο να παραμείνει υγιής και όμορφη όσο μπορέσει περισσότερο. Κάτι που όπως βλέπουμε το πετυχαίνει και με το παραπάνω, καθώς έχει κλείσει την δική της συμφωνία με τον χρόνο και την φθορά. 

Μια συμφωνία που δεν χρειάζεται να φτάσετε στον Φάουστ και να ξοδέψετε την ψυχή σας για να την κερδίσετε καθώς απαιτεί μόνο τον γάμο με την υγιεινή ζωή και το διαζύγιο με τον καναπέ σας (άντε και μερικά χαρισματικά γονίδια, μην το κάνουμε θέμα...). 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ