Θρίλερ στο Χόλιγουντ: Αγνοείται από την Κυριακή η διάσημη τραγουδίστρια Σινίντ Ο' Κόνορ - Φόβοι για αυτοκτονία

Αγνοούμενη κηρύχθηκε η διάσημη ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σινίντ Ο' Κόνορ και οι αρχές διατυπώνουν φόβους για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ.com, η Ο' Κόνορ βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο την Κυριακή γύρω στη 13:00 στο προάστιο Βιλμέτ και έκτοτε δεν την έχει δει κανείς. Κάποιος κάλεσε τις αρχές να αναφέρει ότι δεν επέστρεψε από τη βόλτα και πλέον αναζητείται.

Οι αρχές την περιγράφουν ως εξαφανισμένη λόγω αυτοκτονίας. Η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στο Raleigh με το ποδήλατό της. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα που γράφει «Ιρλανδία» στην πλάτη.

Πριν από λίγους μήνες, τον Νοέμβριο, είχε προκαλέσει την κινητοποίηση της Αστυνομίας, όταν ανήρτησε στο Facebook ένα σημείωμα αυτοκτονίας, λέγοντας ότι έχει πάρει «υπερβολική δόση» ναρκωτικών.

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις τον σεβασμό» έγραφε στο απελπισμένο σημείωμά της. Η αστυνομία εισέβαλε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε και πλέον δέχεται ιατρική θεραπεία στο νοσοκομείο.

Η ιρλανδή μουσικός που έγινε παγκόσμια γνωστή από το τραγούδι της «Nothing Compares 2U», στη δεκαετία του 1990, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ