Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good News: Το reunion 13 μωρών που γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο

Οι μαίες στην κλινική Joondalup στην Αυστραλία λένε πως την 18η Μαΐου του 2015 είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Ακριβώς ένα χρόνο πριν δεκατρία βρέφη, επτά αγόρια κι έξι κορίτσια, αντίκρισαν για πρώτη φορά τον κόσμο στο Joondalup Health Campus βόρεια του Περθ.

 

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τα δεκατρία μωρά συναντήθηκαν ξανά για να γιορτάσουν μαζί τα πρώτα τους γενέθλια, βγάζοντας όλα μαζί μια φωτογραφία σαν εκείνη που είχαν βγάλει την ίδια μέρα πέρσι.

 

«Αρχικά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολλοί άνθρωποι ήταν στην κλινική εκείνη την ημέρα», λέει η Leanne Munds. Ο γιος της Hudson ήταν από τα πρώτα νεογέννητα που ήρθαν στον κόσμο σαν σήμερα πέρσι, στο εν λόγω νοσοκομείο. «Ο Hudson  γεννήθηκε πολύ νωρίς το πρωί και μετά όλη την ημέρα συνεχίζονταν οι γεννήσεις!», περιγράφει.

Με τα πρώτα γενέθλια των 13 να πλησιάζουν η Hayley Stevens, μητέρα της Sienna, ήρθε σε επαφή και με τους υπόλοιπους γονείς μέσω social media. «Ανέβασα τη φωτογραφία που είναι και τα 13 μωρά σε ηλικία τριών ημερών και μέσα σε 24 ώρες είχα βρει όλους τους γονείς», λέει στην The Sun.

 

Έτσι διοργανώθηκαν τα ομαδικά γενέθλια- reunion των 13 μωρών, που κατέχουν πλέον το ρεκόρ για τις περισσότερες γεννήσεις μέσα σε μία μέρα στο Joondalup Health Campus.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ