Μήπως κάνεις τα παρακάτω λάθη όταν φλερτάρεις;

Το φλερτ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας και μας κάνει να αισθανόμαστε ζωντανοί. Παρά την ομορφιά της διαδικασίας όμως, το φλερτ μπορεί να εξελιχθεί σε βέβαιη καταστροφή. 

Θέλεις η ανασφάλεια, η λάθος επικοινωνία ακόμα και τα κοινωνικά στερεότυπα που αναγάγουν συχνά το φλερτ σε αντρική υπόθεση, οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά είναι αρκετές. Ποια είναι, λοιπόν, τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις;

 

Υποθέτεις ότι ξέρει πως του αρέσεις
Μην πάρεις σαν δεδομένο ότι του αρέσεις μόνο και μόνο επειδή έβαλες το φόρεμα που σε κολακεύει. Αντιθέτως, δώσε του ένα σημάδι – ή και παραπάνω – που να μαρτυρούν τις προθέσεις σου.

 

Συζητάς για τους υπόλοιπους θαυμαστές σου
Μπορεί να θέλεις να δείξεις πόσο περιζήτητη είσαι, αλλά αναφέροντας όλους όσους έχουν δείξει ενδιαφέρον για σένα, δεν θα κερδίσεις το παιχνίδι του εντυπωσιασμού. Προτίμησε να εστιάσεις στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

 

Έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση
Όταν φλερτάρεις με έναν πιο ντροπαλό άντρα, μην προσπαθείς να δείξεις ότι έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα τρομάξει. Όταν πάλι έχεις απέναντί σου έναν πιο ισχυρό άντρα, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να δείξεις υπερβολικά δυνατή μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις.

 

Γελάς συνεχώς
Οι άντρες χρησιμοποιούν το χιούμορ τους ως μέσο επικοινωνίας αλλά και ως όπλο και περιμένουν από τη γυναίκα που έχουν απέναντί τους να καταλάβει τα αστεία τους. Μην το παρακάνεις όμως με το γέλιο, ειδικά όταν δεν βρίσκεις κάτι αστείο. Πόσο φυσιολογικό είναι να χαχανίζεις με το παραμικρό;

 

Δείτε εδώ όλη τη συνέχεια - tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ