Πανελλαδικές 2016: Αυτά είναι τα θέματα & οι απαντήσεις που έπεσαν στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται σήμερα Τετάρτη (25/05), οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν με το νέο σύστημα (ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), καθώς και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα (μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β') Παλαιού Συστήματος (Επιλογής)

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β') Παλαιού Συστήματος (Επιλογής)

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Ημερήσιων ΓΕΛ Νέου Συστήματος (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληρ/κής)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας Εσπερινών ΓΕΛ Νέου Συστήματος (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας & Πληρ/κής)

Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα: Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Στοιχεία Ψύξης και Κλιματισμού και Δενδροκομία.

Οι απαντήσεις στα θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ