Στους ρυθμούς του αποψινού μεγάλου τελικού του Champions League ζει το Μιλάνο (φωτό)

Στη Βόρειο Ιταλία, εκεί όπου συνήθως χτυπά η καρδιά της Ευρωπαϊκής μόδας, εδώ και λίγες ώρες χτυπά (με ολοένα και πιο έντονους ρυθμούς) η καρδιά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στο Μιλάνο έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45, ΟΤΕ Sport, ΕΡΤ1) που θα βρει αντιμέτωπες για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την κόντρα των δύο ομάδων να μεταφέρεται στις κεντρικές πλατείες και τους δρόμους της Ιταλικής μεγαλούπολης, όπου όλα είναι ντυμένα στα χρώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και των δύο φιναλίστ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν κατακλύσει την πόλη (σήμερα μόνο είναι προγραμματισμένο να φτάσουν στο Μιλάνο από την Ισπανία 118 πτήσεις!), δίνοντας όμως μέχρι στιγμής μόνο όμορφες εικόνες με την κοινή τους συνύπαρξη στους δημόσιους χώρους.

Εκεί όπου η UEFA σε συνεργασία με τις δύο ομάδες αλλά και την πλειάδα των χορηγών της διοργάνωσης έχει διοργανώσει διάφορα events, ενώ η πολυπόθητη κούπα βρέθηκε σε κοινή θέα για λίγες ώρες νωρίς το μεσημέρι, πριν πάρει το δρόμο για το Σαν Σίρο όπου θα περιμένει να μάθει αν θα περάσει στα χέρια των ‘μερένχες’ ή αυτά των ‘ροχιμπλάνκος’.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ