Η 16χρονη κόρη του Johnny Depp είναι το νέο πρόσωπο της Chanel

Η Chanel αποκάλυψε ότι η κόρη του Johnny Depp, Lily-Rose είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος N.5 L'Eau.

Η 16χρονη που είναι ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της μόδας ποζάρει στο φακό φιλώντας ένα τεράστιο μπουκάλι του νέου αρώματος. Μιλώντας για το νέο της ρόλο η μούσα του Karl Lagerfeld είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι το πρόσωπο του νέου Chanel Number 5 L'EAU!».

Ο οίκος μόδας ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από τη φωτογράφηση με τη λεζάντα: «Το ρόδο όλων των ρόδων» επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία του με το νεαρό μοντέλο. 

Η Lily από πέρσι ανήκει στο δυναμικό του οίκου αφού διαφήμισε γυαλιά ηλίου. Τα αρώματα του οίκου έχουν διαφημίσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία η Keira Knightley και η Gisele Bundchen. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι και η μητέρα της Lily, Vanessa Paradis διαφήμισε το πιο γνωστό άρωμα το 1991 ενώ το 2010 ήταν το πρόσωπο της σειράς Rouge Coco lipstick.

«Μια νέα και ανερχόμενη ηθοποιός η Lily-Rose Depp είναι ήδη το πρόσωπο της σειρά γυαλιών Chanel Pearl» είχε ανακοινώσει η Chanel για την Lily αναφέρει η Daily Mail. «Ενσαρκώνει τη γενιά της και σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και τελειότητας. Η Lily φέρνει στην εταιρεία την φρεσκάδα, την ανανέωση και την ομορφιά». Η καμπάνια του μοντέλου θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ