Αγοράκι 2 ετών με γεννητικά όργανα 25χρονου, έγινε επιθετικό και έχει αυξημένες ορμές - Απελπισμένοι οι γονείς

Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει οι επιστήμονες από την περίπτωση ενός δίχρονου στην Ινδία το οποίο έχει αναπτύξει όρχεις, ηβική τρίχα ενώ έχει σεξουαλικές ορμές ενήλικα 25 ετών.

Οι γονείς του μικρού Arsh Akhta παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί τους πριν από έξι μήνες, καθώς τα γεννητικά του όργανα αναπτύσσονταν ασυνήθιστα γρήγορα, ενώ το υπόλοιπο σώμα του είχε το κανονικό για την ηλικία του μέγεθος.

 

"Πιστεύαμε ότι ήταν απλά ένα μεγάλο μωρό, αλλά όλοι παρατηρούσαν ότι η ανάπτυξή του δεν ήταν φυσιολογική" δήλωσε η μητέρα στην Daily Mail. "Όταν είδαμε πόσο είχε μεγαλώσει το πέος του ανησυχήσαμε".


Μέχρι οι γονείς του να τον πάνε σε κάποιο γιατρό, είχε ήδη προλάβει να αναπτύξει τρίχες στο πρόσωπο και στο σώμα του, είχαν μεγαλώσει τα γεννητικά του όργανα, ήταν επιθετικός και είχε σεξουαλικές ορμές.

 

Οι γιατροί διέγνωσαν, λοιπόν, ότι ο Arsh πάσχει από μια σπάνια ορμονική διαταραχή γνωστή ως «πρώιμη ήβη» και αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του με φαρμακευτική αγωγή.
Σύμφωνα με τη γιατρό Vaishakhi Rustagi, η πρώιμη ήβη είναι τραυματική για ένα παιδί, καθώς η μυϊκή δύναμη το κάνει να γίνεται βίαιο σε σημείο που ακόμα και οι γονείς του δυσκολεύονται να το ελέγξουν. Ένας άλλος κίνδυνος είναι ότι το παιδί θα σταματήσει να ψηλώνει πρόωρα.

Στο νήπιο έχει πλέον δοθεί φαρμακευτική αγωγή για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του, τουλάχιστον μέχρι να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να κατανοήσει τι του συμβαίνει.
H εν λόγω περίπτωση είναι πολύ σπάνια, με μόλις 1 στις 100,000 πιθανότητες να την εμφανίσει.


Τώρα οι γονείς του μικρού ανησυχούν
για το κόστος της θεραπείας του καθότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ