14,5 πόντοι είναι ο μέσος όρος του ανδρικού μορίου σε στύση σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα ! Αν δηλαδή αναρωτιόσαστε..

Το μέσο μέγεθος του ανδρικού...μορίου των Αμεερικανών είναι 14,2 εκατοστά σε στύση, σύμφωνα με μια νέα έρευνα σε 1.661 άνδρες, όπως γράφει το huffingtonpost.com.

Το μέσο μέγεθος του ανδρικού...μορίου των Αμεερικανών είναι 14,2 εκατοστά σε στύση, σύμφωνα με μια νέα έρευνα σε 1.661 άνδρες, όπως γράφει το huffingtonpost.com.Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine, δεν διαφέρει πολύ από άλλες έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Το μέγεθος του πέους έχει αποτελέσει αντικείμενο δεκάδων μελετών, καθώς και αντικείμενο δημιουργίας αμέτρητων αστικών μύθων αλλά και πονηρών email.

Για πολλούς άνδρες, η ιδέα του να...μετρηθούν, προκαλεί μεγάλο άγχος. Αλλά το αν το μέγεθος πραγματικά...μετράει στον σύντροφο μας, είναι ακόμη συζητήσιμο. Κι αυτό γιατί έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες βιώνουν κολπικό οργασμό πιο συχνά όχι λόγω του...μήκους ενός πέους, αλλά λόγω του πάχους του.

Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο, δεν είναι πάντα και το καλύτερο. Μια έρευνα έδειξε ότι το ιδανικό μέγεθος εξαρτάται από το ύψος κάθε άνδρα, και μια άλλη ότι τελικά όντως η περίμετρος μετράει περισσότερο στις γυναίκες από ότι το μήκος!ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ