Καταπληκτικό! Η μητέρα υπέγραψε συμβόλαιο με 9 όρους με τις 20αρες κόρες της, για να μείνουν στο σπίτι της - δείτε τους

Η Amy Chua, καθηγήτρια Νομικής στο πανεπιστήμιο Γέιλ και συγγραφέας του βιβλίου “Tiger Mother”, συμφώνησε με τις δύο κόρες της ηλικίας 20 και 23 ετών να υπογράψουν «παράξενο» συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο περιείχε εννέα συγκεκριμένους όρους. Σε αντάλλαγμα, τα δύο κορίτσια θα μπορούσαν να ζήσουν επί ένα μήνα στο δεύτερο διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη.

Τα δύο κορίτσια υποχρεούνται να κοιμούνται μόνο στη μικρή κρεβατοκάμαρα, να χαιρετούν με «αυθόρμητη χαρά και ευγνωμοσύνη τους γονείς τους όταν τους επισκέπτονται», να στρώνουν το κρεβάτι τους, να μην χρησιμοποιούν τη φράση «χαλάρωσε, δεν τρέχει τίποτα», να αφήνουν πάντα ανοιχτές τις εσωτερικές πόρτες όταν έχουν καλεσμένους, να υποδέχονται με ενθουσιασμό τους προσκεκλημένους τους και να συζητούν μαζί τους στο σαλόνι τουλάχιστον για 15 λεπτά, να φροντίζουν τους δύο σκύλους τους, να γεμίζουν το ψυγείο με φρέσκα προϊόντα και να έχουν πάντα τακτοποιημένο το σαλόνι με τα μαξιλάρια του καναπέ πάντα «αφράτα», καθώς και να καθαρίζουν το τραπεζάκι με υγρό για τα τζάμια όποτε είναι απαραίτητο.

Επίσης, τα δύο κορίτσια θα πρέπει να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού χωρίς την παραμικρή δικαιολογία.

Το συμβόλαιο υπογράφηκε από την ίδια, τον σύζυγό της και τις κόρες της και τέθηκε σε εφαρμογή τις τελευταίες ημέρες τονίζοντας ότι είχε μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ