H 36χρονη Rosie δεν χωρούσε στο κάθισμα αεροπλάνου - Έχασε 44 κιλά και έγινε κουκλάρα

Η Rosie Mercado είναι ένα μοντέλο με παραπανίσια κιλά το οποίο «μεταμορφώθηκε» από τα 184 κιλά που ζύγιζε, μετά από μια ταπεινωτική εμπειρία που βίωσε στο αεροδρόμιο.

«Ήμουν στη γραμμή για να επιβιβαστώ και ένας τύπος έτρεξε και μου είπε: "Θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δεύτερο κάθισμα γιατί δεν χωράτε σε ένα"», λέει η 36χρονη και προσθέτει: «Μπροστά σε όλους ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση, ενώ άκουγα κάποιους να λένε πόσο αγενές ήταν αυτό. Άλλοι απλά γέλασαν. Εγώ άρχισα να κλαίω, πήγα στον πάγκο και αθόρυβα κατέβαλα ό,τι έπρεπε να πληρώσω».

Από εκείνη τη μέρα, η γυναίκα η οποία είναι μητέρα 3 παιδιών, αποφάσισε να λάβει μέτρα για να αλλάξει τη ζωή της, κάνοντας δίαιτα και ξεκινώντας την άσκηση. Αρχικά έχασε 44 κιλά και στη συνέχεια τοποθέτησε ένα γαστρικό μανίκι στο στομάχι της, ενώ το υπόλοιπο του στομάχου απομακρύνθηκε.

Παρόλο που όλη η διαδικασία τη δυσκόλεψε, αποκαλύπτει ότι άξιζε τον κόπο και της άλλαξε όλη τη ζωή. Η ίδια θέλει να συμβουλεύσει κι άλλο κόσμο που θέλει να χάσει περιττό βάρος και να αλλάξει τη ζωή του, να μην το βάζει κάτω και δείχνει φωτογραφίες από τη «μεταμόρφωσή» της για να τους εμπνεύσει.

Σήμερα, όπως αναφέρει η Daily Mail ζυγίζει περίπου 80 κιλά, έχει αποκτήσει την αυτοπεποίθησή της και θέλει να στείλει μήνυμα στους ανθρώπους που δίνουν την δική τους «μάχη» με τα κιλά. Το μοντέλο με τα παραπάνω κιλά προβάλει εκστρατείες για τα άτομα με παραπανίσια κιλά, ενώ στέλνει επιπλέον το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού απέναντι στα άτομα με παχυσαρκία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ