Εύβοια: 24χρονη καταγγέλλει το αφεντικό της ότι την ξυλοφόρτωσε γιατί ζήτησε δεδουλευμένα

Σοκάρει η καταγγελία 24χρονης, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον εργοδότη της που διατηρεί καφετέρια στη Χαλκίδα.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, η νεαρή κατήγγειλε αρχικά στην επιθεώρηση εργασίας ότι δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα που φτάνουν συνολικά τα 1.000 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κοινοποιηθεί και στην Εισαγγελία Χαλκίδας, η 24χρονη επισκέφθηκε λίγες μέρες μετά, και συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουνίου την καφετέρια, για να ζητήσει από τον εργοδότη της, το χαρτί της απόλυσης, ωστόσο η συνέχεια ήταν εφιαλτική, καθώς όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη αλλά και από την σύντροφο του, χτυπώντας την αλύπητα με μπουνιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Στη συνέχεια η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκαν αμυχές και τραύματα γύρω από τα μάτια ενώ κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της στο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η καταγγελία στις Αρχές έγινε την ίδια μέρα από τον πατέρα της και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ