Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ολυμπία: Νύχτα τρόμου για τριμελή οικογένεια από πτώση τεράστιου πεύκου στο σπίτι τους

Νύχτα τρόμου έζησε μια τριμελής οικογένεια από την Ολυμπία, η ζωή των οποίων κινδύνευσε από την πτώση πεύκου πάνω στο σπίτι τους.

«Είναι θαύμα της Παναγίας που γλυτώσαμε», λέει η ιδιοκτήτρια Γεωργία Γκόγκου στο patrisnews.com  και τα μάτια της πλημμυρίζουν από δάκρυα, σκεπτόμενη τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν το πεύκο, το οποίο προσπαθούν να κόψουν από το 2008, έπεφτε ολόκληρο και όχι ένα μέρος του, όπως συνέβη.

Ήταν γύρω στη 1:30 τη νύχτα της Τετάρτης όταν ένας δυνατός θόρυβος αναστάτωσε την περιοχή κοντά στο Κέντρο Υγείας, της Ολυμπίας. Τμήμα από ένα τεράστιο πεύκο, είχε αποκολληθεί από τον κορμό και έπεσε μόλις λίγα εκατοστά από την στέγη του σπιτιού της οικογένειάς Γκόγκου, τα μέλη της οποίας είχαν πέσει για ύπνο. Έντρομοι, πετάχτηκαν έξω, για να διαπιστώσουν ότι, το πεύκο που στέκει απειλητικά πάνω από το σπίτι τους, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού. Έγινε αυτό που φοβούνταν και προσπαθούσαν να αποτρέψουν από το 2008, οπότε και ξεκίνησαν την προσπάθεια για το κόψιμό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ