Βικτόρια & Ντέιβιντ Μπέκαμ έκλεισαν 17 χρόνια γάμου: Φωτό από την τελετή - υπερπαραγωγή

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz και σήμερα συμπληρώνουν 17 χρόνια γάμου. Ο λόγος για τη Βικτόρια και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που το γιόρτασαν με συγκινητικές αναρτήσεις στο instagram.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε  το 1999 στο Κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία σε μια παραμυθένια τελετή που λέγεται ότι κόστισε 800,000 δολάρια.


100.000 δολάρια πλήρωσαν μόνο για το ενοίκιο του κάστρου Luttrellstown.


Ο 24χρονος τότε Ντέιβιντ ντύθηκε γαμπρός στα λευκά και παντρεύτηκε την 25χρονη Βικτόρια σαν να ήταν γαλαζοαίματοι.

Η νύφη φορούσε νυφικό αξίας 60.000 λιρών της Vera Wang, ενώ το στέμμα που φορούσε στο κεφάλι της ήταν ολόχρυσο με διαμάντια και άξιζε 25.000 λίρες.


Πριν από λίγο, ο Ντέιβιντ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους, γράφοντας:

«Ουάου! Πριν από 17 χρόνια συνέβη αυτό...Ήμουν τυχερός που γνώρισα κάποια που είχε την ίδια πορεία και ήθελε να ίδια πράγματα για τη ζωή όπως εγώ. Δημιουργήσαμε μαζί τέσσερα υπέροχα παιδιά, για τα οποία δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη μητέρα. Χρόνια μας πολλά! Σ' αγαπώ».

Αλλά και η Βικτόρια ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο τους στο instagram γράφοντας: «Αισθάνομαι γεμάτη αγάπη και ευλογία. Ο καλύτερός μου φίλος, η αγάπη μου. Ο καλύτερος άνθρωπος που με εμπνέει κάθε ημέρα. Ευτυχισμένη επέτειος στον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά του κόσμου!».


Τότε είχαν αποκτήσει ήδη το πρώτο τους παιδί, τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος ήταν 4 μηνών στον γάμο των γονιών του (γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1999).

Εκτός από την απίστευτη χλιδή, εντύπωση κάνει και η σιλουέτα της Βικτόρια η οποία είχε προλάβει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και να αποκτήσει μέση - δαχτυλίδι, μέσα 4 μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ