Βρήκε τον τρόπο να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο & να πληρώνεται – Πως; Βγάζοντας τις πιο απίστευτες φωτό

Ο Rich McCor έγινε διάσημος όταν τραβούσε φωτογραφίες οι οποίες περιείχαν σχέδια του από χαρτί. 

Από τότε που το Bored Panda βοήθησε  το αυτόν τον φωτογράφο δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες του, το περασμένο έτος, όπως λέει ο ίδιος έχει λάβει αμέτρητες προτάσεις να πάρει την κάμερα του και να πάει σε απίστευτους προορισμούς. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών έχει πάει στη Σιγκαπούρη, Nanjing, το Χονγκ Κονγκ, Val d'Isere, τη Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας με διάφορους τουριστικούς φορείς και τα εμπορικά σήματα τους .

Όπως λέει ο ίδιος: ‘’Ήταν μια απίστευτη σειρά από περιπέτειες σε όλο τον κόσμο, ενώ όλα επιδιώκουν νέα επίπεδα δημιουργικότητας στις φωτογραφίες μου - και τι έκανε αυτούς τελευταίους έξι μήνες ιδιαίτερους;  είναι ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για αυτό που κάνω.’’ 

Συνεχίζει δηλώνοντας: ‘’Στο Instagram οι ακόλουθοι μου έχουν σκαρφαλώσει στου  165k + (@paperboyo) και αρχίζω να αναγνωρίζομαι  σε μέρη που έχω ταξιδέψει.

Το να είσαι σε θέση  να  μπορείς να ταξιδεύεις , να κάνεις  αυτό που  αγαπάς  και κάνεις τους ανθρώπους να χαμογελούν την ίδια στιγμή είναι σίγουρα μεγάλο προνόμιο. Ανυπομονώ να μοιραστούμε περισσότερες φωτογραφίες από μελλοντικές περιπέτειες.’’ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ