Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κρήτη: Έρευνες για εξαφανισεμένη γυναίκα που τηλεφώνησε και ζήτησε κλαίγοντας βοήθεια από τις Αρχές

Από το πρωί οι αρχές στην Κρήτη αναζητούν τα ίχνη μιας γυναίκας που ειδοποίησε πως χάθηκε στην περιοχή μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.

Πριν εξαφανιστεί, η γυναίκα κλαίγοντας και μιλώντας σε «σπαστά» αγγλικά ζήτησε βοήθεια, καλώντας τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, όπως αναφέρει το flashnews.

Αμέσως μετά διακόπηκε η επικοινωνία και η επιχείρηση για τον εντοπισμό της γίνεται στα «τυφλά», καθώς δεν πρόλαβε να δώσει στοιχεία για την θέση που βρίσκεται ή γιατί χρειάζεται βοήθεια.

Το μόνο στοιχείο που έχουν οι αστυνομικοί και το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που μετέχουν στις έρευνες είναι ότι η γυναίκα βρισκόταν μεταξύ Σταλίδας και Μοχού όταν πραγματοποίησε την κλήση. Παράλληλα οι αρχές ελπίζουν ότι ίσως κάποιοι τουρίστες που μένουν μαζί της στο ξενοδοχείο ή ανήκουν στο ίδιο γκρουπ να δώσουν στοιχεία που ενδεχομένως βοηθούσαν στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ