16χρονος "βαρυστομάχιασε" καταπίνοντας πινέζες και καπάκια από στυλό -Δείτε την ακτινογραφία

Ένας έφηβος από την Κίνα παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν και γέμισε το στομάχι του πινέζες και καπάκια από στυλό στο πλαίσιο ενός περίεργου και επικίνδυνου στοιχήματος με τους φίλους του.

Ο 16χρονος Wang Chuan από την πόλη Jinan κέρδισε 200 γιουάν (δηλαδή περίπου 23 λίρες) όταν κατάφερε να ολοκληρώσει το στοίχημα που έβαλαν στις 7 Ιουλίου σύμφωνα με την People's Daily Online.

 

Ένα χειρουργείο τεσσάρων ωρών ήταν απαραίτητο για να αφαιρεθούν οι πινέζες μεγέθους ενός εκατοστού από το στομάχι του εφήβου. Μετά το στοίχημα, ο Wang πήγε να δει ένα γιατρό. Ο Li Pengyu, διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου δήλωσε ότι οι πινέζες είχαν ήδη αρχίσει να διέρχονται από το πεπτικό σύστημα του Wang και ως εκ τούτου θα έπρεπε να αφήσει το σώμα του να τις απορρίψει με φυσικό τρόπο.

Ωστόσο, τα καπάκια από το στυλό έπρεπε να αφαιρεθούν από το στομάχι του Wang μετά από μια χειρουργική επέμβαση τεσσάρων ωρών. Ένας γιατρός από το νοσοκομείο είπε στους δημοσιογράφους: «Μόνο για ένα στοίχημα των 200 γιουάν, σχεδόν κινδύνευσε τη ζωή του. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε τα μικρά παιδιά.»

 

Ο Wang αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη για το πώς συνέβη το περιστατικό και αρνήθηκε να εξηγήσει πώς και γιατί έγινε το στοίχημα. Αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση ανθρώπων στην Κίνα που κάνουν τέτοια παράτολμα στοιχήματα. Τον Μάιο, ένας άνδρας εισήχθη στο νοσοκομείο αφού κατάπιε οκτώ καρφιά όντας μεθυσμένος σε μια προσπάθεια να αποδείξει στους φίλους του ότι μπορούσε να καταπιεί σπαθιά. Οι γιατροί που εγχείρησαν αμέσως τον άνθρωπο καθώς ανησυχούσαν ότι τα καρφιά ήταν έτοιμα να τρυπήσουν το στομάχι του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ