Θα με παντρευτείς; Η πρόταση γάμου του Danny με σύνδρομο Down στην Ashley που επίσης έχει το ίδιο σύνδρομο

Πρόκειται για την πολύ γλυκιά στιγμή όπου ένας άνδρας με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και γίνεται viral. 

Στο συγκινητικό βίντεο ο Danny Griffiths κάνει την πρόταση στην 21 έτους κοπέλα του Ashley Greenhalgh, η οποία έχει επίσης σύνδρομο Down, κατά τη διάρκεια του πάρτυ αποφοίτησης. Η νεαρή κοπέλα ανοίγει δώρα και ευχετήριες κάρτες όταν κάποια στιγμή βρίσκει ένα δαχτυλίδι.

Τότε ο φίλος της, με τον οποίο έχει σχέση περίπου 2 χρόνια, πέφτει στα γόνατα και της κάνει πρόταση γάμου. Ο ίδιος ακούγεται να λέει: «Θα με παντρευτείς; Θα γίνεις γυναίκα μου;» και εκείνη απαντάει: «Είναι ένα δαχτυλίδι. Θα παντρευτώ!». Η αδερφή της Ashley δημοσίευσε το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό αμέσως σχολιάστηκε και κοινοποιήθηκε χιλιάδες φορές. «Και οι δύο έχουν τα καλύτερα αισθήματα στην καρδιά» έγραψε και πρόσθεσε: «O Danny και η Ashley συζητούν για έναν γάμο στο μέλλον. Ενώ ξέρουν ότι δεν είναι ακόμη η σωστή και κατάλληλη ώρα, ο Danny ήθελε να το κάνει για να γνωρίζει η αδερφή μου ότι θα είναι πάντα εκεί για εκείνη και ότι έχει μάτια μόνο για εκείνη».

Η ίδια πρόσθεσε μιλώντας στην βρετανική Daily Mail ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. «Έχουν πάρει την ιδέα του γάμου στα σοβαρά και έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να είναι σε θέση να στηρίξουν οικονομικά τον εαυτό τους για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα» είπε η αδερφή της νεαρής κοπέλας και τόνισε: «Είναι μόνο 21 ετών αλλά είναι και οι δύο πολύ ώριμοι με αποτέλεσμα να δώσουν χρόνο στη σχέση τους να ανθίσει».

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, είχε πάνω από 845.000 προβολές από τη Δευτέρα το πρωί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ