Τα καλύτερα βιβλία για τα ταξίδια του καλοκαιριού από το Cosmotebooks.gr

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει για το κοινό μία ξεχωριστή ενότητα με καλοκαιρινές επιλογές για εύκολη και άμεση αγορά αγαπημένων βιβλίων, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

 

Στο ειδικά διαμορφωμένο summer book list, οι επισκέπτες του Cosmotebooks.gr μπορούν να βρουν όλες τις νέες κυκλοφορίες, αγαπημένα bestsellers, δημοφιλή ξενόγλωσσα και ελληνικά βιβλία μυστηρίου, λογοτεχνικά διηγήματα και δοκίμια, βιβλία κοινωνικής επιστήμης, καθώς και πολλά παιδικά βιβλία για τους μικρούς αναγνώστες, για να επιλέξουν εκείνα που θα τους συντροφεύουν στις διακοπές τους, κάνοντας το καλοκαίρι τους ακόμα πιο ξεχωριστό και ενδιαφέρον.

 

Οι λάτρεις του διαβάσματος έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και ανάμεσα σε 700.000 ελληνικά και ξενόγλωσσα eBooks και να έχουν μια μοναδική εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης, στο ταξίδι, την παραλία, το νησί ή όπου βρίσκονται για τις διακοπές τους. Tα best seller eBooks φέτος τον Ιούνιο ήταν: Η γέφυρα των μυστικών (Εκδόσεις Διόπτρα), Η εκδίκηση των αγγέλων (Εκδόσεις Ψυχογιός), Ο δούκας και εκείνη (Εκδόσεις Elxis), Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας (Εκδόσεις Μεταίχμιο), Δύο φιλιά για την Αμέλια (Εκδόσεις Ψυχογιός).

Με περισσότερους από 6.500.000 τίτλους βιβλίων, στο Cosmotebooks.gr μπορεί κανείς να αγοράσει ό,τι θέλει από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone του, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα) και να το παραλάβει σε όποια διεύθυνση επιθυμεί1 ή σε ένα κατάστημα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ της επιλογής του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ