Εντοπίστηκε ο μακελάρης της Γαλλίας: 31χρονος Γαλλοτυνήσιος κάτοικος Νίκαιας έσπειρε τον θάνατο

Και ενώ ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο αν πρόκειται για οργανωμένο χτύπημα του ΙSIS, ή για ένα μοναχικό λύκο που χτύπησε τη Νίκαια, έρχονται στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη. 

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, από την ταυτότητα που βρέθηκε μέσα στο φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο, ο οδηγός του και δράστης του μακελειού είναι ένας 31χρονος, διπλής εθνικότητας, Γαλλοτυνήσιος, κάτοικος Νίκαιας. 

Σύμφωνα με το BFMtv ο δράστης ήταν γνωστός στην αστυνομία για βίαιη συμπεριφορά, χρήση όπλων, αλλά όχι για γεγονότα που σχετίζονται με τρομοκρατία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν ήταν γνωστός στις μυστικές υπηρεσίες. Είναι επίσης γνωστό ότι είχε νοικιάσει το φορτηγό με το οποίο έκανε την επίθεση. Επίσης αναφέρει ότι μέσα στο φορτηγό βρέθηκε ένα όπλο, ένα πιστόλι, μία ανενεργή βόμβα και ψεύτικα όπλα. 

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν είχε συνεργούς, πάντως, νωρίτερα υπήρξαν αναφορές ότι είχε, ότι κατάφεραν να διαφύγουν μετά το μακελειό και ότι η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ