Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Πώς πέρασαν την πρώτη γιορτή της κόρης τους, Μαρίνας

Γιόρταζαν εχθές όλες οι Μαρίνες και η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη είχε χει την πρώτη της γιορτή.

 Η οικογένεια όλη είχε μαζευτεί στον αγαπημένο προορισμό της παρουσιάστριας που δεν είναι άλλος από τα Άχλα για να γιορτάσουν την μικρούλα τους. Εκεί βρίσκεται και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος, όπως ανέβασε και στο instagram του. 

Πώς, όμως γιόρτασαν την μικρή Μαρίνα και τι ετοιμασίες έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη με τον σύντροφό της και πατέρα της μικρής Ματέο Παντζόπουλο; Μια πρώτη ιδέα μας είχε δώσει η ίδια η Ελένη μέσα από την εκπομπή της και έναν διάλογο που είχαν με την Κατερίνα Ζαρίφη στις 29 Ιουνίου. Εκείνη τη μέρα έδειχναν πλάνα από τα Mad Video Music Awards που μόλις είχαν διεξαχθεί, η παρέα είχε  αναρωτηθεί πότε θα προβληθούν τηλεοπτικά. Τότε η Κατερίνα Ζαρίφη είχε πει ότι θα τα απολαύσουμε στις 17 Ιουλίου και η παρουσιάστρια είχε αναφωνήσει «Α, της Αγίας Μαρίνας. Ωραία θα το γιορτάσουμε», είχε πει η Ελένη. 

Εν τω μεταξύ, στον λογαριασμό της στο instagram οι ευχές δεν έχουν σταματημό από τους θαυμαστές της Ελένης η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ανεβάσει κάτι εκτός από ένα μπλε φορεματάκι της μικρής Μαρίνας που όπως έγραψε η ίδια η Ελένη είναι το αγαπημένο της χρώμα!
 

Ίσως μέσα στην ημέρα η παρουσιάστρια να ανεβάσει κάποια φωτό με την μικρή Μαρίνα να φοράει τα φούξια μαγιουδάκια που έχει διαλέξει για εκείνη, όπως είχε πει μέσω της εκπομπής της. Ή έστω, ένα hint! Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ