Παρολίγο τραγωδία αλά Νίκαια: Άντρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε πανηγύρι στη Φωκίδα

Σε τραγωδία πήγε να εξελιχθεί βράδυ του Σαββάτου ένα πανηγύρι, στην Σεργούλα της Φωκίδας, όταν ένας άνδρας μετά από παρεξήγηση, πήρε το αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω στον κόσμο που διασκέδαζε, σύμφωνα με το flashstar.skaipatras.gr.

 Η Σεργούλα είναι χωριό του Δήμου Δωρίδος της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας. Η Τοπική Κοινότητα Σεργούλας περιλαμβάνει ακόμη τους οικισμούς Παραλία Σεργούλας και Παλαιοχώρι, με συνολικό πληθυσμό 367 κατοίκους.

 

Το αποτέλεσμα ήταν δύο γυναίκες να οδηγηθούν στο νοσοκομείο καθώς ταράχθηκαν από το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ η μία από αυτές ήταν έγκυος. Από την πλευρά τους, όσοι βρίσκονταν στο πανηγύρι, αντέδρασαν πετώντας πέτρες στον οδηγό του αυτοκινήτου, μέχρι αυτός να απομακρυνθεί από το σημείο.

Η αστυνομία έφθασε στο σημείο, έπειτα από 45 λεπτά αφού το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά, χωρίς να προβεί σε σύλληψη. Το παράξενο της υπόθεσης είναι, ωστόσο, ότι οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τον δράστη διότι οι κάτοικοι του χωριού δεν τον κατονόμασαν από φόβο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ