Good news: Οπαδός της Άρσεναλ έδωσε το νεφρό του σε οπαδό της Τότεναμ! Μπράβο!

Δεν είναι μυστικό, ούτε έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια. Άρσεναλ και Τότεναμ παραμένουν ορκισμένοι εχθροί στο Βόρειο Λονδίνο. Όμως, πάντα υπάρχουν πράγματα που είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Που ξεπερνούν οποιεσδήποτε διαφορές προκύπτουν μέσα από τα οπαδικά πιστεύω.

 

Αυτό έδειξε η ιστορία των Ντάνι και Τιμ. Ο δεύτερος, οπαδός της Τότεναμ, χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού. Ο πρώτος, οπαδός της Άρσεναλ, του πρόσφερε του δικό του.

 

Μισητοί εχθροί μέσα στο γήπεδο, αλλά πάνω από όλα φίλοι. Που τυχαίνει να μοιράζονται και το ίδιο επίθετο. Ο Τιμ Ριντ, ευχαρίστησε τον φίλο του Ντάνι Ριντ, μέσω ενός μηνύματος στο facebook.

"Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τι έκανε αυτός ο τύπος για εμένα και την οικογένεια μου. Μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, ενώ έβαλε σε κίνδυνο τη δική του, δωρίζοντας μου ένα νεφρό χωρίς δισταγμό. Είσαι πραγματικός ήρωας και όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι είσαι κορυφαίος τύπος και το θάρρος που έδειξες.

 

Μπορεί να είσαι ένας βρωμερός "gooner", όμως είμαι τόσο περήφανος να σε αποκαλώ καλύτερο μου φίλο".

Ο Ντάνι απάντησε: "Δεν υπήρχε τίποτα να σκεφτώ προκειμένου να δώσω στον καλύτερο μου φίλο την ευκαιρία για μια νορμάλ ζωή, φύλαξε το και ψάξε για όλες τις καλές στιγμές που έρχονται με την οικογένεια σου, εμείς μπορούμε να επιστρέψουμε στο να είμαστε μοχθηροί οπαδοί του ποδοσφαίρου", αναφέρει το sport24.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ