Αυτός ο 17χρονος μαχαίρωσε επιβάτες σε τρένο στη Βαυαρία & σκόρπισε τον τρόμο

Βίντεο με τον 17χρονο που πραγματοποίησε την επίθεση σε τρένο της Βαυαρίας, δημοσιεύει το πρακτορείο ειδήσεων Amaq που πρόσκειται στο Ισλαμικό κράτος.

 

Στο βίντεο εμφανίζεται ο 17χρονος να υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει επίθεση αυτοκτονίας.

 

«Είμαι στρατιώτης του Χαλιφάτου και θα πραγματοποιήσω επίθεση αυτοκτονίας στη Γερμανία» ακούγεται αν δηλώνει ο νεαρός, τον οποίο η ίδια πηγή κατονομάζει ως Μουχάμαντ Ριάντ.

 

«Απιστοι, έχει τελειώσει η εποχή που ερχόσασταν στις χώρες μας και σκοτώνατε άνδρες, γυναίκες και παιδιά»λ, λέει ο νεαρός και συνεχίζει σε ένα επιθετικό παραλήρημα: «Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου θα έρθουν και θα σας σφάξουν μέσα στα σπίτια σας. Θα ζήσουμε στα σπίτια σας, στις βάσεις σας και στην γη σας. Οσο χτυπάει η καρδιά μου θα σας επιτιθέμεθα!»

Ο 17χρονος επιτέθηκε το βράδυ της Δευτέρας με μαχαίρι και τσεκούρι, σε επιβάτες του περιφερειακού τρένου στην περιοχή του Βίρτσμπουργκ, στην Βαυαρία, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

 

Ο δράστης, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών ενώ προσπαθούσε να διαφύγει, είχε φτάσει στη Γερμανία ως ανήλικος ασυνόδευτος πρόσφυγας. Οι Βαυαρικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο δράστης είχε στην κατοχή μια αυτοσχέδια σημαία του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ