Μαθητές φόρεσαν σορτς στη γυμναστική που …απαγορευόταν – Η τιμωρία ήρθε & εκείνοι έβαλαν… φούστες!

Μια παρέα μαθητών από το χωριό Rottingdean της Αγγλίας διαμαρτυρήθηκαν με έναν διαφορετικό τρόπο για τους ιδιαίτερα αυστηρούς ενδυματολογικούς κανόνες του σχολείου τους.

 

Οι τέσσερις μαθητές είχαν τιμωρηθεί από το γυμνάσιο Longhill High School στο Ανατολικό Σάσεξ επειδή είχαν φορέσει σορτς στο μάθημα της γυμναστικής, μαζί με άλλους 20 συμμαθητές τους. Αντί όμως εκείνοι να σκύψουν το κεφάλι και να υπακούσουν τυφλά στις οδηγίες των δασκάλων τους, αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Καθώς μία από τις καθηγήτριες τους είχε πει πως μπορούν να φορούν μονάχα όσα ρούχα επιτρέπει το πρωτόκολλο. Σε αυτό αναφερόταν ότι οι μαθητές πρέπει να φορούν μόνο μπλούζες, παντελόνια και φούστες του σχολείου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποιο φύλο πρέπει να φοράει τι. Και έτσι αποφάσισαν να πάνε την επόμενη ημέρα στην τάξη φορώντας φούστες.

Σύμφωνα με τη μητέρα ενός παιδιού ονόματι Άντζελα Πάρκερ, οι καθηγητές ζήτησαν μόνο από έναν μαθητή να αλλάξει τα ρούχα που φορούσε. Καθώς οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν να μείνουν ατιμώρητοι, επέστρεψαν και την επόμενη ημέρα στο σχολείο φορώντας τις φούστες τους, ενώ το ίδιο έκαναν 10 ακόμα παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ