O πιο ωραίος Αυστραλός Hugh Jackman αποκαλύπτει το μυστικό της έγγαμης ευτυχίας του με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη του γυναίκα του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Deborra-Lee Furness εδώ και 17 χρόνια, δηλώνει πανευτυχής και μας αποκαλύπτει το γιατί.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Good Housekeeping, ο Jackman παραδέχθηκε οτι ένιωσε αυτό το κλικ για την γυναίκα του μόλις την είδε για πρώτη φορά σε πλατό το 1995. Ένα πρωινό, μετά από τρεις μήνες δημιούργησε το τέλειο σκηνικό για να της κάνει πρόταση γάμου: ένα τραπέζι γεμάτο λουλούδια και κρουασάν δίπλα στη λίμνη ενός βοτανικού κήπου.



Αφού ο Jackman της έκανε την σχετική ερώτηση, μερικές μικρές μαθήτριες που παρακολουθούσαν την σκηνή άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν την απάντηση της. Η Furness ανέβηκε στον τραπέζι και απάντησε δυνατά «είπα ναι».
Ο κανόνας που έχουν θέσει, από το 1996 που παντρεύτηκαν, ήταν να μην μένει χωριστά ο ένας από τον άλλον περισσότερο από δύο εβδομάδες σε ένα χρόνο και να συζητούν τα πάντα για πάντα.
«Το θεμέλιο οποιασδήποτε σχέσης είναι η σωστή επικοινωνία, και η Deb και εγώ μιλάμε για ο,τι μας απασχολεί ή μας συμβαίνει -  καλό ή κακό» είπε ο Jackman.



Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από το να κάνεις εκπλήξεις στον σύντροφο σου.   
«Αν φέρνω στην Deb λουλούδια κάθε Τρίτη, ναι, είναι ωραίο, αλλά είναι και ρομαντικό;" είπε προσθέτοντας, «πρόσφατα, προσποιήθηκα ότι ήμουν ακόμα στο γύρισμα. Τηλεφώνησα στην Deb και την ενημέρωσα ότι θα καθυστερήσω. Εμφανίστηκα ξαφνικά, πολύ πιο νωρίς από την ώρα που με ανάμενε. Τρόμαξε! Είχα κλείσει να φάμε το μεσημέρι στο αγαπημένο μας εστιατόριο πριν ακόμη επιτρέψουν τα παιδιά από το σχολείο. Ήταν πάρα πολύ όμορφα γιατί ακριβώς ήταν κάτι εκτός προγράμματος».
Ο Jackman και η Furness έχουν υιοθετήσει δυο παιδιά. Πρόσφατα εμφανίστηκαν μαζί στο "60 Minutes" της Αυστραλίας, όπου η Furness αναφέρθηκε στις περί gay φήμες που έχουν προσάψει στο Jackman, τις χαρακτήρισε «ενοχλητικές» και δήλωσε ότι ο σύζυγός της «αγγίζει την τελειότητα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ