Good News: Ετοιμάζεται ελληνική σαλάτα 20 τόνων στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας — Πάει για Γκίνες

Στόχο να μπει στο βιβλίο γκίνες έχει βάλει το Mouzenidis Travel

Ένα θεματικό πρότεζεκτ με θέματα την ελληνική σαλάτα και στόχο να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη που έχει φτιαχτεί ποτέ ανέλαβε ο tour operator Mouzenidis Travel 

Το ρεκόρ αναμένεται να σημειωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου του 2016 στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, την τελευταία ημέρα του 9ου διεθνούς Στρατιωτικού Μουσικού Φεστιβάλ Spasskaya Tower, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Πόλης της Μόσχας, σύμφωνα με το tornos news.

Το κοινό καλείται να συμμετάσχει στο σόου μαγειρικής, το οποίο έχει θέσει ως στόχο την προετοιμασία ελληνικής σαλάτας 20 τόνων. Η όλη προσπάθεια θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και στο χώρο θα υπάρχει εκπρόσωπος της Guinness World Records προκειμένου να επιβεβαιώσει το παγκόσμιο ρεκόρ. 

Το πρόγραμμα, εκτός από το Ρεκόρ Γκίνες, περιλαμβάνει ερμηνείες από σταρ της show business, ενώ θα συμμετάσχουν και δημοφιλείς ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί παραγωγοί, σόουμεν κτλ.
Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη ελληνική σαλάτα δημιουργήθηκε στην Ιεράπετρα στις 19 Ιουνίου 2010 και ζύγιζε 13 τόνους και 417 κιλά, ενώ η μεγαλύτερη σαλάτα λαχανικών, που καταγράφεται στα Ρεκόρ Γκίνες, έχει φτιαχτεί στο Βουκουρέστι τον Σεπτέμβριο του 2012 και ζύγιζε 19 τόνους και 50 κιλά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ