Το σπίτι των Ελλήνων στο Ολυμπιακό Λονδίνο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 1 ΜΜ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΛΕΩΦ. ΔΗΜ. ΒΙΚΕΛΑ 52, ΧΑΛΑΝΔΡΙΤο  «Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο» (www.bhcc.gr)   σε συνεργασία  με τη  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και το «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας» (www.olympictruce.gr) σας καλωσορίζουν στο «Σπίτι των Ελλήνων»,  την Ελληνική εξωαθλητική συμμετοχή  στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο, η οποία θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Carlton Club (μεταξύ 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου 2012).

 

Το «Σπίτι των Ελλήνων» στο Ολυμπιακό Λονδίνο

 


Το  «Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο» (www.bhcc.gr)   σε συνεργασία  με τη  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και το «Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας» (www.olympictruce.gr) σας καλωσορίζουν στο «Σπίτι των Ελλήνων»,  την Ελληνική εξωαθλητική συμμετοχή  στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο, η οποία θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Carlton Club (μεταξύ 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου 2012).



Η δημιουργία του «Σπιτιού των Ελλήνων» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία συστράτευσης  των κατά το δυνατόν περισσοτέρων δημιουργικών και επιχειρηματικών δυνάμεων της χώρας μας αλλά και της διασποράς. Είναι μία πρωτοβουλία η οποία έχει συσπειρώσει μέχρι σήμερα σε εθελοντική βάση τόσο Έλληνες που έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με επιτυχία στη διοργάνωση αντίστοιχων πρωτοβουλίών, όσο και εταιρείες οι οποίες συμμετείχαν με ιδέες και προτάσεις μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος (ΕΥ  ΖΗΝ, FS TV & CINE PRODUCTIONS,  ONETEAM, MSCOMM, ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ) και αξιολόγηση η οποία έγινε από επιτροπή με την συμμετοχή εκπροσώπου της Ένωσης Διαφημιστικών Εταιρειών Ελλάδος και απόλυτη διαφάνεια.  Η διαφάνεια και η δημοσιοποίηση, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εγχειρήματος, αναλυτικής κατάστασης εσόδων, δαπανών και απόδοσης κάθε δράσης είναι οι κοινές αρχές όλων όσων συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.



Σκοπός της ιδιωτικής αυτής πρωτοβουλίας - η οποία παραγματοποιείται με αρωγό την Ενωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος,  έγινε εφικτή με τις ευγενικές χορηγίες του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, του ΟΠΑΠ και του Invest in Greece, έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΟΠΕ, του ΟΑΕΠ, του ΣΕΤΕ, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, διμερών επιμελητηρίων (Ελληνοιταλικό, Ελληνοαμερικανικό, Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό, Ελληνοσουηδικό), της Spot Thompson, της Ελληνικής Πρωτοβουλίας Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών CORALLIA, της Vivartia και της Vodafone - είναι η  υποστήριξη και η προβολή της Ελλάδας στο Λονδίνο αλλά και στον ευρύτερο  διεθνή χώρο ως κέντρου  αθλητικών και Πολιτιστικών δρώμενων αλλά και πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.

Με το σύνθημα “Restarting Greece” δείχνουμε έμπρακτα στη διεθνή κοινότητα ένα πρόσωπο δημιουργίας, μιας χώρας που μπορεί και θέλει να παράγει διεθνώς ανταγωνιστικά αγαθά, υπηρεσίες & πολιτισμό. Της Ελλάδας .


Η παρούσα κατάσταση δεν δικαιολογεί τίποτα λιγότερο από την αξιοποίηση του London 2012 ως μοναδικής ευκαιρίας διεθνούς προβολής της κοιτίδας του Ολυμπιακού Ιδεώδους μέσα από μία πανεθνική συστράτευση για την ανατροπή των αρνητικών στερεοτύπων που κυριαρχούν σε μεγάλο βαθμό ως προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, την έμπνευση και συνεργασία των υγιών δημιουργικών δυνάμεων του τόπου και της Διασποράς και την συνεργασία όλων για το μέλλον που επιβάλλεται να διαμορφώσουμε.

Οι διοργανωτές προσφέρουν σήμερα στο Ιδιωτικό και το Δημόσιο το «BHMA». Η αξιοποίησή του και το μέτρο της επιτυχίας του εγχειρήματος στο κέντρο των εξελίξεων, στην τόσο κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας, η αξιοποίηση του μηχανισμού που προσφέρεται, θα εξαρτηθεί από τη συμβολή όποιου μπορεί και θέλει να συμμετέχει.


Το Σπίτι των Ελλήνων στο Λονδίνο είναι υπόθεση όλων μας.  Το Σπίτι των Ελλήνων, η Ελλάδα, είναι καθήκον όλων μας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2107210361, 2108707556, 2103611023, www.houseofhellenes.blogspot.com.  Facebook address:www.facebook.com/HouseOfHellenes

Twitter: twitter.com/HouseofHellenes

Aθήνα , 10 Ιουλίου 2012

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ