Good News: Παντρεύτηκαν μέσα στο αεροπλάνο - Της έκανε έκπληξη & έγινε ο γάμος στην πτήση για Αθήνα

Μία ξεχωριστή έκπληξη περίμενε μία επιβάτιδα της πτήσης των Αυστριακών Αερογραμμών από τη Βιέννη με προορισμό την Αθήνα.

Η Nathaly Eiche είχε την εντύπωση ότι το ταξίδι της με τον επί χρόνια σύντροφό της Jurgen Bogner στην Ελλάδα ήταν απλά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως αποδείχτηκε όμως εκείνος είχε άλλα σχέδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι εισήλθε στο αεροσκάφος. Αφού κάθισαν στις θέσεις τους, μία χορωδία άρχισε να τραγουδάει το «Marry You» του Bruno Mars. Αμέσως ο Bogner γονάτισε δίπλα στη σύντροφό του και της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη δέχτηκε αμέσως, τίποτα όμως δεν την προϊδέασε για αυτό που θα ακολουθούσε.

Ξαφνικά, της παρουσίασε ένα ολόλευκο νυφικό, τις βέρες τους, μάρτυρες ακόμα και άτομο για να τους παντρέψει κανονικά. Η Nathaly που κατάγεται από την Εσθονία και εργαζόταν ως μοντέλο, χωρίς δεύτερη σκέψη, φόρεσε το νυφικό, έφτιαξε ένα κομψό κότσο στα μαλλιά της και παντρεύτηκε κατενθουσιασμένη τον σύντροφό της στα 35.000 πόδια.

Για την έκπληξη είχε ενημερωθεί ήδη η Austrian Airlines που φρόντισε να έχει μία γαμήλια τούρτα για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Το γεγονός έγινε αμέσως γνωστό καθώς στην ίδια πτήση βρισκόταν και μία διάσημη blogger η οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, το βίντεο με το «ναι». «ΝΑΙ!! ΑΥΤΟ συνέβη στην πτήση μου από τη Βιέννη στην Αθήνα -ήμουν παρών σε μία πρόταση γάμου -έκπληξη ΚΑΙ σε έναν γάμο στο αεροπλάνο (είμαι τόσο ενθουσιασμένη,καθόμουν ακριβώς δίπλα στη νύφη και συγκινήθηκα τόσο πολύ όταν ο φίλος της την ξάφνιασε)», έγραψε η blogger ενώ συνεχάρη και το ζευγάρι.

 

Λίγο μετά το ταξίδι, η νύφη πλέον Nathaly ενημέρωσε τους φίλους και την οικογένειά της ότι έφυγε από τη Βιέννη ως μία απλή φίλη για να φτάσει στην Αθήνα ως σύζυγος, ενώ σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φαίνεται η ίδια με τον σύζυγό της να αποβιβάζονται από το αεροπλάνο σέρνοντας μία βαλίτσα που έγραφε «Just Married».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ