Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή στα Μέσα Ενημέρωσης με ευθεία εμπλοκή Τσίπρα

Νέες βολές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

«Αυτό που συμβαίνει στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με ευθεία εμπλοκή του ίδιου του πρωθυπουργού, του υπουργού επικρατείας του κ. Παππά, του κ. Σπίρτζη και διαφόρων προσώπων, τα οποία ανερυθρίαστα εμπλέκονται σε συνεννοήσεις, οι οποίες είναι πέραν της αρμοδιότητας και της ευθύνης τους, συνιστά μια οργιαστική, νέου τύπου διαπλοκή» μιλώντας χθες στον ΣΚΑΙ η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

«Η στόχευση κατά την άποψή μου είναι σαφής. Έχουν διαλύσει το ΕΣΡ το οποίο ήταν η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή για την υπόθεση των αδειών και ευθέως συγκεκριμένοι υπουργοί εμπλέκονται σε ένα αλισβερίσι λειτουργώντας με το μαστίγιο και το καρότο και κρατώντας σε μια αναμονή τους τηλεοπτικούς σταθμούς» πρόσθεσε η πρόεδρος του κινήματος- πολιτών Πλεύση Ελευθερίας . 

Ερωτηθείσα για το γεγονός ότι το Μαξίμου επιλέγει να τοποθετείται με κύκλους η κ. Κωνσταντοπούλου είπε: «Νομίζω ότι αυτές οι πρακτικές και αυτός ο τρόπος πολιτικής λειτουργίας θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει και τον ΣΚΑΙ πολύ νωρίτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που όλοι δρέπουν αυτά που έσπειραν». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ