Ο Νίκος Βούτσης μας "συστήνει" τη σύζυγό του Αγγελική: "Είναι 22 χρόνια μικρότερη & ήταν φίλη με τον Τσίπρα και τον Παππά"

Ο Νίκους Βούτσης μίλησε για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή και μας συστήνει τη σύζυγό του.

Ο πρόεδρος της Βουλής παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη για τα Παραπολιτικά, στην οποία μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του Αγγελική.

Η Αγγελική Παπάζογλου και ο Αλέξης Τσίπρας σε νεαρή ηλικία

«Η γυναίκα μου είναι 22 χρόνια νεότερή μου.», είπε ο κ. Βούτσης. «Η Αγγελική Παπάζογλου είναι της γενιάς του Αλέξη Τσίπρα. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού. Ήταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Εχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά, 8 και 14 ετών. Από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο, που είναι 30 χρονών. Η Αγγελική εδώ και 18 χρόνια είναι στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων. Ηταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ