Κρήτη: 30χρονος χώρισε με την φίλη του & άρχισε να στέλνει σε συγγενείς τις ερωτικές τους στιγμές

Τρομερή αντίδραση 30χρονου μετά τον χωρισμό του. Δημοσιοοιίησε προσωπικές στιγμές με την πρώην πλέον κοπέλα του.

Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά σε έναν χωρισμό. Άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους, άλλοι το ρίχνουν έξω, άλλο ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους και άλλοι… ψάχνουν τρόπους εκδίκησης.
Με το να δημοσιοποιήσει προσωπικές στιγμές της πρώην κοπέλας του, σκέφθηκε πως θα την εκδικηθεί ένας 30χρονος. 

Στο δικαστήριο μεταφέρθηκε το επεισοδιακό ... love story του 30χρονου Ρεθυμνιώτη και της 25χρονης φοιτήτριας με την υπόθεση να εκδικάζεται σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, σύμφωνα με το cretalive.gr. 

Ο 30χρονος άνδρας κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος καθώς στην προσπάθεια του να προσεγγίσει την 25χρονη μετά τον χωρισμό τους έστελνε σε συγγενικά της πρόσωπα και σε φίλους της στιγμιότυπα από την προσωπική ερωτική τους ζωή αλλά και μηνύματα στα οποία διατείνονταν πως η 25χρονη, δήθεν, ήταν έγκυος.

Στον 30χρονο άνδρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή των 3.000 χιλιάδων ευρώ.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος αναφέροντας στο δικαστήριο ότι είχε αναστατωθεί καθώς όταν χώρισαν η 25χρονη του είπε ότι είναι έγκυος, πράγμα που η ίδια διαψεύδει.

Ο 30χρονος δήλωσε ότι στο άκουσμα της εγκυμοσύνης πανικοβλήθηκε και αφού προσπάθησε να την προσεγγίσει χωρίς επιτυχία βρήκε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο για να την κάνει να επικοινωνήσει μαζί του. Παράλληλα. δήλωσε ότι έχει μετανοιώσει και ότι δεν ήθελε να αναστατώσει την ίδια και την οικογένεια της αλλά ήθελε απλώς να διαπιστώσει αν είναι ή όχι έγκυος.

Ο 30χρονος ανέφερε στο δικαστήριο ότι παρακολουθείται από ψυχολόγο από τον καιρό που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ