Είδε αυτή την φωτογραφία με τον εαυτό της στα 120 κιλά και τώρα έγινε κορμάρα

Δεν μπορούσε, όπως λέει, να συνειδητοποιήσει πόσα κιλά είχε πάρει μέχρι να δει αυτήν την εικόνα της.

 Ξεκίνησε να χάσει περιττά κιλά και έφτασε να «διώξει» τα μισά κιλά από το συνολικό της βάρος. Περιέργως, η ρουτίνα της τηλεόρασης την έκανε να ξεκινήσει να κάνει ποδήλατο μέσα στο σαλόνι για 15 λεπτά την ημέρα. Έβγαλε όπως λέει το σκονισμένο ποδήλατο από την αποθήκη και είδε άμεσα αποτελέσματα.

Αν και στην αρχή κουραζόταν πολύ εύκολα και ένιωθε εξαντλημένη, το κίνητρο ήταν ισχυρό και δεν είχε σκοπό να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Η 30χρονη αγωνιζόταν με τα κιλά της από το σχολείο, αλλά κάποια στιγμή είχε συμβιβαστεί με τον εαυτό της, αποδεχόμενη αυτή την κατάσταση. Μέχρι που είδε την φωτογραφία η οποία την ταρακούνησε.

«Ως έφηβη ήμουν ένα από τα πιο παχουλά κορίτσια στο σχολείο, παρόλο που ήμουν αρκετά δραστήρια και απολάμβανα τον αθλητισμό και τις μεγάλες βόλτες τα Σαββατοκύριακα», λέει η ίδια  στην The Sun και προσθέτει ότι όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως διαφημίστρια τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Όταν όμως άφησε την καθιστική ζωή και έκανε έστω αυτήν τη γυμναστική μέσα στο σπίτι, η ζωή της και το σώμα της άρχισε να αλλάζει.

Βελτίωσε στη συνέχεια και τη διατροφή της, ξεκίνησε πιο εντατικά γυμναστήριο και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Τώρα, όντας αγνώριστη, δίνει το μήνυμα ότι όποιος θέλει μπορεί να τα καταφέρει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ