Ρίο 2016: Ποιοι Έλληνες αθλητές αγωνίζονται σήμερα - Όλο το πρόγραμμα για τις 17/8

Μόλις τρεις συμμετοχές, σε ιστιοπλοΐα και στίβο, θα έχει σήμερα η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.  

 Στην ιστιοπλοΐα, οι Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής μετέχουν στη medal race των 470 ανδρών με στόχο το χρυσό μετάλλιο. Με δεδομένο πως ήδη έχουν εξασφαλίσει το χάλκινο, το ελληνικό δίδυμο θα παλέψει για να βρεθεί είτε στο δεύτερο, είτε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών. 

  Για να μπορέσουν να κατακτήσουν την κορυφή θα πρέπει οι Κροάτες Σίμε Φαντέλα/Ιγκόρ Μάρενιτς που προηγούνται στην κατάταξη με 12 βαθμούς βαθμούς ποινής λιγότερους, να πάρουν κατάταξη τουλάχιστον έξι θέσεις πίσω από το ελληνικό πλήρωμα. Την ίδια στιγμή οι Αυστραλία Μάθιου Μπέλτσερ/Γουίλ Ράιαν θα πρέπει να καταλάβουν τουλάχιστον μια θέση πιο κάτω από το ελληνικό πλήρωμα στη medal race.   

Στον στίβο, ο Λυκούργος Τσάκωνας θα συμμετέχει στη γ' ημιτελική σειρά των 200μ., ενώ ο Μιχαήλ Αναστασάκης θ' αγωνιστεί στη β' προκριματική σειρά της σφύρας.   

Το πρόγραμμα των Ελλήνων: 
ΣΤΙΒΟΣ 17:05 Μιχαήλ Αναστασάκης (σφύρα, β' προκριματικό γκρουπ) 04:16 Λυκούργος Τσάκωνας (200μ., γ' ημιτελική σειρά)   ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ 20:05 Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής (470 ανδρών, Medal Race) Πηγή: 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ