Φρικιαστική εικόνα: 28χρονη αποκεφάλισε με ψαλίδι τα 2 φίδια της και κατάπιε τα κεφάλια τους

Με ένα φριχτό θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι αστυνομικοί στο Shropshire που αντίκρισαν την 28χρονη Jennifer Lampe να έχει γύρω από τον λαιμό της το ακέφαλο σώμα ενός βόα.
 

Η 28χρονη, που ήταν μεθυσμένη όταν αποκεφάλισε τα 2 φίδια της με ψαλίδι και κατάπιε τα κεφάλια τους, απέφυγε τη φυλακή. Αφού κατάπιε τα κεφάλια τους, έκανε εμετό και τα έβαλε τελικά στις τσέπες της γιατί ήθελε όπως εξήγησε στους αστυνομικούς να τα κρατήσει.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε ρίξει το κατοικίδιο χάμστερ της σε ενυδρείο και το έβλεπε να πνίγεται επειδή έκανε πολύ φασαρία τη νύχτα. Η 28χρονη φέρεται να διέπραξε την αποτρόπαια πράξη της στις 8 Απριλίου επειδή φοβόταν πως θα μείνει άστεγη και δεν θα μπορούσε να φροντίσει τον δίμετρο βόα και τον μικρότερο πύθωνα.

Δεν ένιωθε ευπρόσδεκτη στο σπίτι της αδερφής της όπου έμενε από τον Μάιο του περασμένου χρόνου και πίστευε πως δεν θα φρόντιζε τα δύο φίδια. Ήταν η απέχθειά της για τον φίλο της αδερφής της που προκάλεσε τριγμούς στη σχέση τους και έφτασε στα όρια στις 8 Απριλίου, αναφέρει η Daily Mail.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ