Η αστεία "ιστορία" πίσω από την φωτογραφία της Στεφανίδη με τον Μπολτ και η απάντηση στην "πικραμένη" Ισιμπάγιεβα

Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με της τον Γ. Μπολτ αποκάλυψε η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ Κ. Στεφανίδη

«Ήταν ο τερματισμός των 4Χ100 και στον γυρισμό, περνώντας μπροστά από τα media, ήταν εκείνος μπροστά από τους φωτογράφους. Στην αρχή πήγα να κάνω photobomb αλλά με αγκάλιασε κι εκείνος», είπε χαρακτηριστικά στο gazzeta.gr η Κατερίνα Στεφανίδη.

Όσο για την πικρία της μεγάλης απούσας της διοργάνωσης, Ε. Ισιμπάγιεβα, η οποία δήλωσε πως  «οποια κερδίσει μετάλλιο χωρίς την παρουσία της Ισινμπάγεβα, δεν θα το αξίζει 100%», η Κατερίνα Στεφανίδη ανέφερε σε συνέντευξη της στο Sport24 Radio 103,3: 

«Από τη μία τη λυπάμαι, αλλά από την άλλη την καταλαβαίνω. Ήταν πάνω στη στιγμή και ήταν στενοχωρημένη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ωστόσο, κάνει λίγο λες και φταίμε εμείς, λες και μαζευτήκαμε όλοι και είπαμε να τη βγάλουμε έξω. Το θεωρώ και λίγο ασεβές προς τις αθλήτριες, που το 95% αυτών θα ήθελε να είναι η Ισινμπάγεβα στον αγώνα για να έχουμε την ευκαιρία να τη νικήσουμε. Κι αν είχα βγει δεύτερη με πρώτη την Ινσιμπάγεβα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα θα ήταν πάλι επιτυχημένοι, διότι θα είχα πάρει το ασημένιο μετάλλιο και θα είχα χάσει από την Ισινμπάγεβα».

Αλλά και οι συναθλήτριες της Στεφανίδη ήταν ιδιαίτερα αυστηρές στις δηλώσεις τους. Η ασημένια ολυμπιονίκης, Σάντι Μόρις, μίλησε για ασέβεια, ενώ η Γερμανίδα Μαρτίνα Στρουτζ, που τερμάτισε ένατη, έκανε λόγο για αλαζονεία και θυμήθηκε ότι στο Λονδίνο «δεν είχε πάρει καν το χρυσό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ