Αυτά είναι τα καλύτερα take away κοκτέιλ της πόλης!

Θα το πιεις εδώ ή να στο τυλίξω;

Όχι, το κοκτέιλ μπορεί να μην είναι… σουβλάκι, όμως πλέον μπορούμε να το πάρουμε πακέτο στο χέρι, σε πλαστικό ποτηράκι και σε χαμηλότερη τιμή. Από πού; Από μαγαζάκια τα οποία σερβίρουν τις εκλεκτές τους δημιουργίες (και) σε πακέτο.

 

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να απολαμβάνεις ένα παγωμένο Zombie όπου και όπως εσύ το θες, γράφει ο Νικόλας Γεωργιακώδης στο in2life.gr.  

 

Holy Spirit
Λαοδίκης 41, Γλύφαδα, τηλ.: 2108982650

Από τους πρώτους διδάξαντες της φιλοσοφίας take away στα κοκτέιλ, το freestyle μπαράκι της Γλυφάδας σερβίρει τα λαχταριστά του δημιουργήματα σε κανονικό μέγεθος για «πακέτο» (δυστυχώς όχι XL όπως μπορούμε να τα απολαύσουμε εκεί). Και κάπως έτσι μπορούμε να πάρουμε στο σπίτι/γραφείο/σουλάτσο στην Γλυφάδα σε πλαστικό ποτηράκι τα εκπληκτικά Zombie, Appetziz ή Fantastic Boyfriend με 8€. 

 

 

Moustaki Bar
Γεωρ. Δροσίνη 5, Κηφισιά, τηλ: 2114047612

Στο μπαρο-στέκι των βορείων προαστίων, τα signature κοκτέιλ και η fun διάθεση έχουν τον πρώτο λόγο. Τον… δεύτερο λόγο έχει η διανομή τους σε πολύχρωμα πλαστικά ποτηράκια σε τιμές 2€ κάτω από τις κανονικές για πακέτο και βόλτες στους δροσερούς δρόμους της Κηφισιάς. Οι επιλογές; Δεκάδες. Αγαπημένες μας το εκπληκτικό Zombie ελαφρώς παραλλαγμένο, το Γαρδέλης on the Beach με τεκίλα, ανανά, σιρόπι αγαύης, τσίλι και lime και το trademark Bubblegum με βότκα και σιρόπι τσιχλόφουσκας.

 

Ancho Mexican Grill 
Κηφισιά, Χαλάνδρι

Μεξικάνικο; Τι σχέση έχει με κοκτέιλ; ΟΚ, μπορεί να μην έχει την τεράστια ποικιλία, όμως το Ancho («τα» για την ακρίβεια μιας και πλέον παίζει και στην Κηφισιά ένα) έχει σούπερ ντούπερ frozen margaritas (lime, φράουλα) και mango daiquiri για να δροσίσει τα καυτά αυγουστιάτικα βράδια μας. Κοστίζουν 5€ και περιέχουν γενναίες ποσότητες αλκοόλ.

Μελούκ
Κολοκοτρώνη 5, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6824600

 

 

Στην καρδιά του Χαλανδρίου, στα πέριξ της πλατείας Δούρου, το Μελούκ σερβίρει – κυρίως – λουκουμάδες, τους οποίους συνοδεύουμε με σούπερ κοκτέιλ τα οποία παίρνουμε και στο χέρι για βόλτες στην πλατεία ή άραγμα στο σπίτι. Αγαπημένες μας επιλογές το Super Granny με λεμονάδας της γιαγιάς και τσικουδιά, το ομώνυμο Melouk με ρούμι και το Cherry Spoon με ρούμι, λεμονάδα, και γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Η… διανομή τους ξεκινά από τις 18.00, ενώ το κόστος τους ξεκινά από 8€

Alcohole
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή, τηλ: 2106660666

Έκανε τη διαφορά όντας το πρώτο μπαρ που σέρβιρε κοκτέιλ σε σούπερ χαμηλές τιμές (5€) σε πλαστικό ποτήρι και κατάφερε να γεμίσει την (πάνω) πλατεία με νεαρόκοσμο που άραζε σε σκαλοπάτια και παγκάκια με πολύχρωμα ποτά στο χέρι. Συνεχίζει ακάθεκτο ανανεώνοντας συχνά τη λίστα του, η οποία περιλαμβάνει δεκάδες επιλογές σε παραδοσιακά και signature κοκτέιλ. Αγαπημένο μας το apple mojito, το Back to Barca, το Erotica Colada και το «πειραγμένο» Zombie. Οι μεζούρες αλκοόλ είναι επίσης… τίμιες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ