Αμφιλοχία: Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένων, με λεία 107.000 ευρώ!

Τους δράστες που είχαν εισβάλει σε σπίτι ηλικιωμένων στην Αμφιλοχία και είχαν αρπάξει περισσότερες από 100.000 ευρώ ταυτοποίησαν οι αρχές.

 

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου του 2015 όταν τα δύο ηλικιωμένα αδέλφια, 88 και 89 ετών, ήρθαν αντιμέτωπα με τους τέσσερις κουκουλοφόρους οι οποίοι τους έδεσαν και τους φίμωσαν.

 

Οι δράστες στη συνέχεια αφού χτύπησαν τα θύματα τους κατάφεραν και βρήκαν μέσα στο σπίτι 107.000 ευρώ και διέφυγαν εγκαταλείποντας τους ηλικιωμένους δεμένους

 

Μετά από πολύμηνη έρευνα, του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος δύο Ρουμάνων, ηλικίας 34 ετών και ενός 23χρονου Έλληνα, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Η ίδια κατηγορία, βαρύνει έναν ακόμα συνεργό των δραστών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ