Make your day βίντεο: Τρελάρας βουτάει μέσα σε μπανιέρα με 1250 μπουκάλια καυτερής σάλτσας τσίλι και...

Το  καυτερό μπάνιο του πλάνητη επέλεξε να κάνει ο γνωστός χρήστης του YouTube Cemre Candar, καταγράφοντας μάλιστα την παράτολμη πράξη του σε βίντεο και για να το μοιραστεί με τους φίλους και τους θαυμαστές του.

 Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός αυτός δεν οφείλεται στην θερμοκρασία του νερού (όπως θα περίμενε κανείς) αλλά στην επίδραση που είχε πάνω στο δέρμα του η τεράστια ποσότητα καυτερής σάλτσας τσίλι, η οποία βρισκόταν στην μπανιέρα όταν έκανε την τολμηρή βουτιά.

Ο νεαρός από την Βρετανία άδειασε πάνω από 1.250 μπουκάλια σάλτσας για να συγκεντρώσει την ποσότητα που ήθελε και στη συνέχεια βούτηξε μέσα στην μπανιέρα, μάλιστα έβαλε και το κεφάλι του κάτω από την επιφάνεια! Η σάλτσα τσίλι, η οποία είχε ενισχυθεί με επιπλέον πιπέρι, αμέσως κάλυψε κάθε εκατοστό του σώματός του, μπαίνοντας στα μάτια του και προξενώντας του αφόρητο πόνο όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Ο τολμηρός νεαρός κατάφερε να μείνει στην μπανιέρα για λίγο παραπάνω από ένα λεπτό παρόλο τον αφόρητο πόνο που ένιωθε στο κορμί του. Το πιο περίεργο δε σχετικά με αυτήν την εμπειρία είναι ότι ο νεαρός την χαρακτηρίζει ως την καλύτερη ιδέα που είχε στην ζωή του, παρά το γεγονός ότι τα επώδυνα αποτελέσματά της τον ταλαιπωρούσαν για αρκετές ώρες μετά τη βουτιά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ